Lov hláv (16. 9. 2014 - 28. 9. 2014) / Diskusia

Diskuze na fóru 'Uživatelský koutek' zahájená uživatelem Verbeia, 15/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. †R.I.P[†]

    †R.I.P[†] Znalec fóra


    2014-09-16 18:43:11
    Potopil jsi loď Blackheart.
    2014-09-16 18:43:11Získal jsi 18393 x Protipancéřová munice .
    2014-09-16 18:43:11Získal jsi 2000 x Protipancéřová munice .
    2014-09-16 18:43:11Získal jsi 1964 perel.
    2014-09-16 18:43:11Získal jsi 95934 BZ.
    2014-09-16 18:43:11Získal jsi 700 perel.
    odměna z nejměnšího eventu co má 20mega hp přes 110K protipancerove mun. a toto fakt super
     
  2. -Katar♪na.cz-

    -Katar♪na.cz- Pisálek fóra

    • Uveřejnění soukromé pošty s podporou
    Tak jo, psal jsem na podporu, že jsem do eventu vystřílel 50k protipancéřovky a odměnu mi asi piráti ukradly....

    Nečekaná odpověď a už mě to u té zlodějské firmy ani nepřekvapuje...
     
    Naposledy upraveno moderátorem: 18/9/14
    TotojehraPche a masony tohle ocenili.
  3. Ŧקε†яik36czŦ

    Ŧקε†яik36czŦ Znalec fóra

    Čau,no koukl jsem ze zvědavosti na 1 map pro truhly a Jedovaté srdce má 20000000 hp,si snad děláte srandu že by ho mohla nějaká malá lodka sestřelit a to se nebavím o tom,kolik dává dmg.Pokud malá lodka nemá dostřel(a to nemá,jinak by nebyla na 1 map),tak je dole za 1 minutu,i kdyby jich střílelo snad 10 loděk,tak tu ani na munku nevydělají ani kdyby utratili pulku kapesného za platební oblast.Vy nejste v té Germánii fakt normálni,jak to proboha počítate?To opravdu nevidíte(spíše nechcete),co tady dávate za paskvil??:confused::confused::confused:
     
    Kap.kook tohle ocenil(a).
  4. Fanka1

    Fanka1 Aktivní autor

    no mi dole na 1 to davame hodne dlouho.klidne i par hodin ale pomuze kdyz sem nekdo prijede a retezovkou nebo cim tu lod drzi na dalku.tak aspon do ni vystrelim tak 50k duty co mam nasetreni a delam neco jinyho a modlim se za odmenu ve forme del :)
     
    Kap.kook a Ŧקε†яik36czŦ tohle ocenili.
  5. ~Biscuit~(CG!)

    ~Biscuit~(CG!) Aktivní autor

    Má a obrovský, neviem či ju máš ale ak máš zľavu s prémko na výbušnej municii zarobíš o mnoho viacej ako na protipancierovej....... rozdiel medzi výbušnou a protipancierovou je 20k hp/ salva, pričom výbušná je o polovicu lacnejšia ako protipancierová.... síce musíš vystrielať viac munície, a viac pušného prachu ale v konečnom dôsledku zarobíš viacej perál...príklad z praxe : ráno som mal 1,15M výbušnej, teraz mám 2,45M munície + 85 kľúčov
     
  6. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

    Ahoj -Katar♪na.cz-, komunikace s podporou je čistě tvoje soukromá věc, která na fórum opravdu nepatří. Dodržuj prosím pravidla. Děkuji.
    Ahoj 义°•✯.ßЯØØMÍK.✯•°义CZ义, vyvaruj se prosím používání vulgarit a urážek viz pravidla.
     
  7. Korkorán69

    Korkorán69 Pilný autor

    Poseidone,pořád vás z týmu nikoho nezaráží,že má spousta hráčů důvod se vyjadřovat o BP ,tak,jak se vyjadřují? Opravdu vám to nikomu není divné,nezamyslíte se nad tím,jestli ti hráči,nejsou naštvaní oprávněně? BP se dost často chová jako Jánošík,jen nedává chudým,ale nikomu . A další věc je ta,že u podpory hráči žádné velké pochopení a pomoc také nemají. A tenhle event je toho důkazem,to jste jako tým nezvládli ani náhodou. Od začátku protichůdné nebo ještě lépe žádné informace,něco jiného jste říkali tady na foru,jiné info byli od CM. Tohle by měl být důvod k zamyšlení pro vás. Proč se hráči rozčilují. Nebude -li důvod ,nebudete tu muset poučovat o slušným chování,dodržování pravidel a podobně. I tohle by mělo platit totiž oboustraně.
     
  8. ~Biscuit~(CG!)

    ~Biscuit~(CG!) Aktivní autor

    • Cizí jazyk
    Korkoráne, vieš chaos v centrále BP chaos aj u tímov :D Myslím si že samé BP ani nevie čo píše, viz minulá akcia kedy na "žiadosť hráčov" museli zmeniť odmeny z perál za super kamene, ktoré sú ľuďom na nič lebo ich nakoniec dali do platobky..... zaujímave že túto akciu (vďaka bohu) sa nikde tie EDIT kamene nedajú získať a tým logicky človek nemôže vylepšovať tie kamene, ktoré už získal a vylepšil z minulej akcie..... t.z človek vystrielal kopu elity / dutky na kamene ktoré sú mu teraz k ničomu a ešte ku tomu minul desiatky mega zlata, len aby mal pocit že sa pohol dopredu aby neskôr mal silný kameň, ale takto si to radšej hráč môže kúpiť za lacný peniaz a výjde ho to o mnoho lacnejšie aj na zlato aj na perly ako keby mal tuniť sprosté 1-kové a 2-kové kamene..... EDIT:)
     
    Naposledy upraveno moderátorem: 19/9/14
  9. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

    Ahoj Korkorán69, a jak by jsi to tedy chtěl udělat? Provozovatel nějak nastavil akci. My jsme několikráte předali nespokojenosti hráčů. Pakliže provozovatel hry se nerozhodne nějakou změnu udělat, tak my jí udělat nemůžeme i když bychom kolikrát rádi. Ale pravidla platí pro nás jako hráče i členy teamu nadále.
    Ahoj ~Biscuit~(CG!), vyvaruj se prosím používání vulgarit a cizích jazyků viz pravidla. Co se týče kamenů máš je například v platební oblasti.
     
  10. socient

    socient Komisař fóra

    neviem čo sa vám nepáči na tejto akcii ... za hodinu sa da zarobit 50k v čistom ... za deň viac ako 1 M a za celú akciu 13m + keď vám ostala municia z minulej akcii tak oveľa viac. v prvý deň boli odmeny ake boli po uprave odmien jedna z naj akcii :)
     
  11. Fanka1

    Fanka1 Aktivní autor

    kdyz to tu proctes tak kazdy nestrili stejnou lod a ma jine podminky.spis nechapu proc je to orientovane ta akce na hrace kteri maji strasne nahrabano a nemaji uz co vylepsovat kdezto mi podprumerni nebo zacinajici mame splhat nahoru jak
     
  12. lukas-reper1

    lukas-reper1 Osvícený autor

    ono to uz dava perly aj ked tam das iba par ran
    2014-09-19 15:07:26Získal jsi 1 x Amulet Agwe .
    2014-09-19 15:07:26Získal jsi 19327 BZ.
    2014-09-19 15:07:26Získal jsi 4594 perel.
    to som prisiel k eventu ku koncu
     
  13. Ŧ-šincekCZ-1-UEK

    Ŧ-šincekCZ-1-UEK Perspektivní autor

    kolik mám proboha střílet čepelí aby aspon z jedne vypadl desing?? :))
     
  14. Korkorán69

    Korkorán69 Pilný autor

    Poseidone,mas celkem uzasnou schopnost odpovedet na otazku. Vubec jsi snad necetl ,co jsem psal. Mluvim o neinformovanosti. Neinformovanost,protichudne informace od vas jako tymu. O tom mluvim. Pokud máte spatne nebo zadne info od provozovatele ,tak to mate rict,tak jak to je. Zaroven by bylo videt,jak jste silni vuci BP,nejen proti hracum.Mel to byt trochu namet k zamysleni jak funguje BP,jak fungujete vy a proc je tolik hracu nespokojenych.
     
    Naposledy upraveno: 19/9/14
  15. Fanka1

    Fanka1 Aktivní autor

    kvuli cemu byl restart?jsou nejake upravy?zmeny odmen?
     
  16. MAXTONS

    MAXTONS Velmistr fóra

    co tu furt brecite jedine co vas zajima je kde je naky kod proc tohle a tamhle to nikdo vas nenuti strilet event si bezte strilet treba tentacle nebo bezte na svitek jako pokud je event prodelecny mate vraky tak strilejte vraky tam najdete municic klice tu vystrilite do eventu a mate cistej zisk pokud nemate harpuny tak si delejte co delate kdyz neni akce ne kazda akce musi byt buhvi co pro chytraky co tu napisou ze to nehraju asi dlouho jinak bych nemluvil ba naopak hraju to hooodne dlouho abych chapal ze kdyz se neco nevyplati tak to nedelam a delam neco jineho nez abych psal stiznosti kdyz je vydelecna akce je tu par komentaru a zadna pochvala skoro ale jak neco neni podle predstav tak se tu nahrnou vseci hold nemuze byt kazdy den posviceni tak to berte jak je a bez zbytecnych stresu je to jen hra tak hrejte
     
  17. Korkorán69

    Korkorán69 Pilný autor

    Maxtonsi,mas castecne pravdu,,hraju to uz taky nejaky patek,ale nejde tu jen o vydelecnost akce. Jde taky o to,jak se k nam stavi BP,jak se k nam stavi zastupci BP,to je podpora,FM,CM,jake informace dostavame,jakou podporu dostavame.O tom,jak se meni v prubehu akci jejich pravidla. A nemyslim si,ze je neco spatneho na tom,kdyz hraci poukazuji na to,ze se jim neco nelibi. Naopak,je to jedine dobre. A bohuzel s pochvalami je to jako v normalnim zivote nebo v praci. Kdyz v praci udelas neco spatne,schytas to. Kdyz se neco povede,povetsinou to byva brano jako normalni ,od toho v praci prece jsme ,aby jsme ji delali dobre i bez pochval.
     
  18. Jirka2112

    Jirka2112 Pisálek fóra

  19. McGromer

    McGromer Pisálek fóra

    Přijde mi trochu divný, že pro levly 1 - 5 ( na mapách 1-1 aatd. ) jsou k dispozici tydle akční koráby, které mají 20 000 000 HP a oplácí za 2 000.
    Pro menší levly to je nesplnitelné a ty vyšší levly z toho nic nemají.

    Kdyby to mnělo 2 mega HP, tak i přihmouřím oko, ale 20 mega ???
    Jsou tam opravdu odborníci na slovo vzatí. Takovu akci jistě nový hráč ocení.
     
    Kap.kook tohle ocenil(a).
  20. Jɑcƙ®ɦʋƞ

    Jɑcƙ®ɦʋƞ Perspektivní autor

    To vies, BP chce motivovat novackov, ku kupe diel/peral/opevneni, im je to jedno, chces strielat event? nato potrebujes lod...chces poriadnu lod? tak zaplat :D
     
    Kap.kook tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.