zvysena paluba - vylepseny dalekohled

Discussion in 'Nápověda' started by Mata.Faka.UEK, Aug 4, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Mata.Faka.UEK

Mata.Faka.UEK Pisálek fóra

no ja jsem to zacal hrat s tim ze to budu hrat a ne ze budu svuj volny cas travit na foru a ne hranim... a navic nechapu jak se tohle muze stat: NEFUNGUJE, MAME CHYBU.
    sem jeste u jine hry nezazil tohletotok, sama chyba. a kdyz ji nahlasim, tak proc se nekdo nevezme a neopravi to? mi rekni ze to ma na starosti jeden clovek? co oni v te praci delaji? nestve me utraceny balik perel tak jak to ze nechapu ten jejich pristup, ted jedna psala na globale mala lodka ze potrebuje piraty na PZ :D vsak co s ni? zejo? napiseme ji: mame chybu, je to hlasene, pockej.. xD mam dost xD

ΛΖLΛB and Ŧ-šincekCZ-2-UEK like this.
  2. AdmSity

AdmSity Osvícený autor

Mata.Faka.UEK

presne tak.. na iných hrách by si to nedovolili.. je chyba a v priebehu niekoľkých hodín je opravená.. a nech mi nikto nehovorí že na túto chybu s dohľadom nemali dostatok času... odkedy sú opevnenia tj... 3 roky to nejde tak ako má! 3 roky! keby to ešte bola len jediná chyba v hre.. ale tých sú stovky..
    ale no.. čo by sme chceli od "programátorov" v bp... to by najprv museli chodiť do roboty na viac 2 hodiny a nepiť počas nich kávu a vymýšľať blbosti do paymentu :D

K!m!reY_CZ_ and contadrtic89 like this.
  3. JEZUS-CR

JEZUS-CR Rádoby autor

sory na to kolik je chyb ve hře je v technickém oznámení toho trochu málo :)

4. Verbeia

Verbeia Global Team Leader Team Seafight

Bez ďalšej reakcie, zamykám a presúvam do archívu.

Thread Status:
Not open for further replies.