Zmena hesla,email adresy

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem DrsnyOne, 13/5/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. DrsnyOne

DrsnyOne Zelenáč fóra

Ahoj chcel by som sa opýtat daval som si zmenit na svojom hlavnom učte heslo ... taktiež som skušal aj email a nejde mi to napíše mi že mam ist na svoju emailovu adresu .... a tam nič nechodí už niekolko dní mi to neprišlo skušal som to znova a znova kamarat to skusil na malej lodke a prišlo mu to hned ... (centrum.sk) prosím o radu surne to potrebujem

2. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj DrsnyOne,

v první řadě si překontroluj, jestli máš tu samou e-mailovou adresu v profilu, jestli jsi nezadal špatnou, pokud máš v profilu jinou, musíš se přihlásit na ten e-mail, který tam máš uvedený, pokud máš jediný správný e-mail, jiný nepoužíváš, obrať se na podporu hry, zde Ti více neporadíme.

pěkný den

DrsnyOne tohle ocenil(a).
  3. DrsnyOne

DrsnyOne Zelenáč fóra

• Doubleposting+zbytečná citace
    Aku podporu hry ? kde to najdem ?

vdaka napísal som na tu podporu

Naposledy upraveno moderátorem: 13/5/15
  4. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj DrsnyOne, snad se již problém vyřešil. Nicméně pro příště se prosím vyvaruj zbytečnému doublepostingu a citaci viz pravidla.

5. -tomaslm193-

-tomaslm193- Vycházející hvězda fóra

A náhodou email ti nechodí do spamu?

6. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Bez delší reakce zamykám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.