zle vymenena municia

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem zuto6, 4/3/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. zuto6

zuto6 Zelenáč fóra

poprosil by som okamzite dolozit zbytok municiie pisane je vymena ziariacich dusi 1:500 a dali ste 1:100 to kde sme !!!!!!! v cirkuse

2. Cannis_Aureus

Cannis_Aureus Pilný autor

a zapocetl jsis poplatek za prevedeni meny, za prevod uctu,vedeni uctu ? jeste by jsi jim mnel zaplatit ty

3. PIIDA-ČR-

PIIDA-ČR- Pisálek fóra

meli by dat to co napsali,,,,1:500 za zarici duse ...snad s tim nekdo neco udela

4. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj, bohužel se tak nestane dostali jsme informaci s tím, že se omlouvají za špatné číslo výměna měla být v poměru 1:100.

5. PIIDA-ČR-

PIIDA-ČR- Pisálek fóra

hm super,,,takze jsem si mohl koupit par mil munice k dobru v cernem trhu za perly,,ale jaksi jsem nepocital s tim ze vymena bude tak nizka,,takze mam prd diky chybe bp super ,,

6. skorpionik85

skorpionik85 Zelenáč fóra

• Vulgarita
    zase si s vami robia co chcu nechame si duse a oni prd daju tu nic neplati ani co je napisane uz aby ich zavreli

EDIT

Naposledy upraveno moderátorem: 4/3/18
  7. ツ乂乂乂ΚΤΜツ

ツ乂乂乂ΚΤΜツ Perspektivní autor

myslim že tak ako bežný ľudia by sa aj v bp mali naučiť priznať si svoje chyby a nevyhovárať sa, osobne som na seba hrdý že sa nebojim priznať k chybe a niesť zodpovednosť

8. zuto6

zuto6 Zelenáč fóra

• Vulgarita
    to je zaujimave ze zle napisali ale ak sa jedna o platenie za peniaze tak tam je to vzdy v poriadku EDIT

Naposledy upraveno moderátorem: 4/3/18
  9. Poseidon

Prosím dle pravidel. Jsme z toho zklamáni všichni, ale nenaděláme nic.

10. zuto6

zuto6 Zelenáč fóra

aspon vydno ako to mate na haku

11. *Gergy*(FMF)(IPA)

*Gergy*(FMF)(IPA) Pisálek fóra

Hlavne "dle pravidel".. jdete nekam.. celej team BP !! Prej vsichni jsme zklamani,vždycky je řešení ! proč se Team cz/sk nepostavý za svoje hrače ? A když ,tak daji kod na 50 k munky, třeba ? :DTak to dopadne..

12. Agramon

Agramon Pilný autor

tomu se ani nechce verit,ze je neco takoveho mozne :-(

13. Poseidon

Ahoj *Gergy*(FMF)(IPA), nikdo ti nebrání když se nabírají CM jít to vyzkoušet si, když je to podle tebe tak lehké ani další země nic nezmění.

14. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj zuto6,

zbytečná slova, místo toho kdyby jsi napsal poznatky, ať můžeme dát dohromady FAQ, by pomohlo více.

Ahoj *Gergy*(FMF)(IPA),

pokud se zamyslíš, že by byl CZ/SK team jediný ? nebo že by si stěžovali jen CZ/SK hráči,
    také mě vždy překvapí, jak někdo kolem ví, co je správné a kdo toho kolik dělá a nedělá pro hráče ...
    Zrovna kolega, toho v posledních dnech dělá opravdu hodně a má můj obdiv.

15. Lescator66-cz.*

Lescator66-cz.* Zelenáč fóra

asi to tu nepatří,ale milí stěžovatele na hru,když se vám to nelíbí tak proč to hrajete,je to bezplatná hra,to že do toho někdo vráží peníze jeho problém,u každé hry něco je na prd,já se tu bavím a odreaguji,CM a ostatní jsou super dle svých možností pomáhají jak to jde,patří jim obdiv že to zvládají;););)

CM_Miky tohle ocenil(a).
  16. Bulhy.cz

Bulhy.cz Zelenáč fóra

Jasně, "špatné číslo"... To jsem si za ty zařící duše mohl koupit něco užitečnějšího, než dostat usmrkané množství munice! Dostat 5x míň, než slíbí a těsně před výměnou to změnit, to je skvělá strategie! Se divím, že jim je někdo ochotný dávat ty směšně předražené částky za jejich "akční balíčky" a další věci v platební oblasti s tím, co předvádí.

Aby bylo jasno, neházím to na zdejší adminy apod. Házím to pouze na BP.

17. Poseidon

Ahoj bohužel to ani není změna před výměnou asi, všechny teamy dostali špatné info tudíž bych viděl problém v rámci komunikace u BP. Nicméně myslím si, že je tato diskuze zbytečná bohužel opravdu nic nezmění a nechci někoho zbytečně trestat za jeho oprávněné rozhořčení. Zamykám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.