Zľava

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem AdmSity, 2/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. AdmSity

AdmSity Osvícený autor

zdar
    len sa chcem spýtať resp upozorniť na jeden problém.. pred týždňom som si kúpil tú zľavu za 2 eura čo je v paymente a hneď po kúpe mi vyskočilo okno že ak nezruším zľavu/ resp iný balík 14 dní pred jeho expiráciou automaticky sa mi predĺži.. aj som to riešil s CM a došli sme k tomu že asi to má BP nejako zabezpečené aby sa v tomto prípade tá zľava nepredlžovala.. ale včera sa mi opäť predĺžila.. chcem sa spýtať či sa s tým dá niečo urobiť tj zmeniť to priamo v BP a aj či sa dá automatické predĺženie zrušiť nejako inak napr cez podporu ale na tú som zatiaľ nechcel písať keďže všetci vieme čo sú zač :D

2. Hugi|CZ|

Hugi|CZ| Perspektivní autor

v platební oblasti máš vpravo nahoře Stav & výpověď tam by se mělo dát zrušit prodlužování, jinak je jednodušší způsob pro příště a to platit přes paysafecard to se ti pak nic neprodlužuje

3. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj AdmSity,

vyzkoušej, co Ti radí spoluhráč, pro další postup/informace kontaktuj podporu hry, jistě Ti poradí.

pěkný den

4. AdmSity

AdmSity Osvícený autor

spravil som to a funguje to.. ale je to tam zmätočne napísané.. nie je tam jasne napísané že sa odstupuje od zmluvy v tom že sa automaticky predĺži balíček.. ale vyznie to tak ako keby som ho chcel zrušiť v tej chvíľu a stratiť ho

5. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj AdmSity, už se nějaké podměty co se týče platební oblasti podávali, nicméně stačí se zeptat myslím si, že většina hráčů to ví. A dělají to například když si chtějí prodloužit prémium a nespoléhat na automatické prodloužení. Taktéž se radí i hráčům, že z důvodu zabezpečení je vždy lepší si smazat data o platbě.

6. Verbeia

Verbeia Global Team Leader Team Seafight

Zodpovedané, zamykám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.