Zítřejší akce

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem turk11, 16/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. turk11

turk11 Pisálek fóra

Začátek akce: 17. 3. 2015 hod. (LČS)
    Konec akce: 17. 3. 2015 v 23:59:59 hod. (LČS)

Tak, a jsem z toho jelen Poseidone... Nechybí tam náhodou hodina začátku akce?

2. socient

socient Komisař fóra

pozri sa na čierny trh a odpovedz si sám na otázku

O2tu tohle ocenil(a).
  3. turk11

turk11 Pisálek fóra

Nie je pravidlom, že sa Čierny trh otvára so začatím akcie! Môže sa otvoriť až v priebehu akcie.

Ehm, četl jsi to celé???

4. O2tu

O2tu Stálice fóra

turk11

:D :D čierny trh na hlavnej stranke hry nie tu na fore

5. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj turk11, tak jednak můžeš si tu vzít případ z dalších kolegů. Nicméně informace jaké jsem dostal jsem zveřejnil. Takže mi tam opravdu nechybí. Přesně hodina začátku nebyla specifikována což si můžeš ověřit i jinde. Většinou býval počátek o půlnoci a černý trh od 12. Nicméně už dnes je vidět, že černý trh je psaný od půlnoci. Ale nebudu zde dávat nějaké neoficiální informace aby tu poté někdo nadával.

6. .sh!my.

.sh!my. Rádoby autor

Tak ja jsem zatim nic akcniho nepotkal :eek:o_O:mad: ale asi tu mame dalsi novinku a to v oznamovani zacatku akci! Zacne nekdy behem dne :D:D:D Zeby si nebyli jisti, jestli se to podari spustit? Ani by me to neprekvapilo..

7. socient

socient Komisař fóra

neviem na akom serveri hráš ale vraky sú už na mori , čierny trh tiež funguje a Sloboda sa objaví každých 20 minút na 3 mapách ako býva zvykom

8. *Alien*

*Alien* Zelenáč fóra

Moc pěkná akce, hlavně harpunování se mi líbí. Na 1 mapách vesele harpunuju přijede silná loď a pěkně mi vrak odharpunuje a světe div se odměna žádná. Jen nějaká duše, která je k ničemu. Takže abych dostal odměnu musím z vraku ubrat víc než polovinu HP. Měl jsem za to že jak do vraku střelím a dostřílím ho odměna připadne mě. No nic jen takový postřeh pro menší loďky harpunování se nevyplácí.A to ani na 1 mapách.

9. sabotér90

sabotér90 Rádoby autor

Harpunování se samozřejmě vyplácí, jen si musíš najít nějakou klidnou mapu...
    Jen dva dotazy: 1. děla tam nejsou?
    2. co ty duše... to je do zítřejší akce, nebo je to chyba?

10. socient

socient Komisař fóra

keď sa to tak vypláca, tak čo najlepšie si tam dostal ?
    5 nebesky ohen , platne brnenia , amulety ogoun ... to nazyvas vyhodna harpunovacka ? :D

11. sabotér90

sabotér90 Rádoby autor

třeba 5000 konfet...

socient tohle ocenil(a).
  12. Poseidon

Ahoj sabotér90, duše jsou zajisté chyba došlo již dávno k předání dále.

13. ☢Arrow☢

☢Arrow☢ Hrabě fóra

technická kde jsou ty balíčky? co mají být při svobodě, viz oznámení
    Hráči, kteří si nabízené balíčky během této akce již dříve zakoupili, je nebudou mít možnost zakoupit znovu. Jedná se o "Balíčky svobody".

14. lukas-reper1

lukas-reper1 Osvícený autor

2015-03-17 15:40:46Získal jsi 5102 x Konfetové koule .
    2015-03-17 15:40:46Získal jsi 1 x Prokleté duše .
    je to vizualna chyba alebo co s tymi dusami

15. ☢Arrow☢

☢Arrow☢ Hrabě fóra

co třeba info od BA , druhý příspěvek nad tvým?

16. Poseidon

Ahoj ☢Arrow☢, balíčky bohužel v tuto chvíli nejsou, během počátečních nákupů byl v rámci nich problém. Problém byl předán dále.

17. Poseidon

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.