Zimná akcia

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem ♖.єχρєят..!.[ѕνк].♖, 30/11/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Chcem sa spýtať ako je možné že nemáme ešte info o zimnej?

Info už máte na mailoch dávno ale na fórum ho ani v deň začatia akcie nedáte resp ako vždy neskoro? :D

P.S: nevyrývam ale trošku by ste sa už mohli zamyslieť a dávať event oznamy na čas a nie niekoľko hodín po začatí akcií....potom každému napíšete že vyrúvaju a sú nedočkavý a neviem čo všetko ale sa trošku zamyslite aj vy čo robíte niekedy :) iné fóra to už majú zavesené na fóre

To že tam Leo napísal info v skratke a nič k tomu, keď viete že tu nebudete tak to dajte niekomu inému s kolegov kto to tu zavesí na fórum.

P.S2: AKCIA KONČÍ 5.1 o 12.....čierny trh je do 7.1 a kalendár je do 24.12 - len na doplnenie čo dal Leo zvyšok už je na vás

2. AdmSity

AdmSity Osvícený autor

expert toto fakt nie je chyba moderátorov ale BP.. všetky fóra to tam dali neskoro.. info o takejto akcii malo byť už 3 dni dopredu nie 20 minút pred začiatkom (ang forum).. ale každopádne zatiaľ to vyzerá na dosť zlú akciu

3. Však práve ale tak aspoň už keď BP zatrhlo to dať skôr mohlo to byť na čas ale uvidíme čo bude :) nehovorím samozrejme že to je priamo ich chyba ale trošku rebelčiny by im trebalo, ani BP neskáče ako mi chceme tak prečo by moderátor mal podľa nich, nech vedia aké to je

Prečo zla? Ja osobne zatiaľ nehrám, mám ešte semináre nejaké dnes ale nejaké info by som od teba uvítal :D :D

4. AdmSity

AdmSity Osvícený autor

perly dáva 1 npc ktorá sa objavuje asi tak že nijako... oplácať sa opláca asi tak že 9 k snehovej za 6 k perál s full voodoo delami.. a za 3 hodiny zatiaľ 3 boli.. ďalej verdandi dáva len perníky a ide strieľať len elitou.. urd 750 snehovej za 750 k hp.. a truhly.. no niekomu sa opláca trošku viac otvárať truhly na muníciu ale mne zatiaľ nie.. aj keď mám všetko na truhly naplno

5. ☢Arrow☢

☢Arrow☢ Hrabě fóra

750 000HP a odměna 750 munice , asi se pocuram smichy :):):):):D

6. *jakor40

*jakor40 Vážený autor

Naklid akce :-D Získal jsi 1 x Část hádanky (Truhly) .

davidkriz1 tohle ocenil(a).
  7. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj všem, bohužel jak přijde info neovlivníme. V tuto chvíli se čeká na ostatní jazyky, aby bylo info oficiální. Mají být dodány odpoledne. Sám doufám, že přijde co nejdříve, jelikož se tu pak nechci dohadovat, že jsme něco přeložili pro někoho nevhodně.

8. Trucker.cz

Trucker.cz Aktivní autor

akce zatím propada na perly

9. No čakal som viac od zimnej ale uvidíme ako to bude, možno to zmenia ;-)

Ja osobne som dúfal že bude niečo na spôsob helovinu, nie celý mesiac ale v určite tie časti akcie že by dali výhodné (zárobkove), samozrejme nečakal som že by bola celá mesačná akcia taká ale aspoň tie časti akcií uvidíme čo s toho ;)

10. ĐĮƜĬƊƸƦ

ĐĮƜĬƊƸƦ Pisálek fóra

No, tak pro základní přehled pro nadšené sběratele truhel - 20k perel na klíče, 1 talent v truhlách, takže sem tam i double klíč.
    Z truhel: Nějací huhuláci, svíčky, zimní světla, 26 mojo, na spodních mapách i dost krystalů, 2x malá munice - kolem 4,2k, 1x větší munice - skoro 9k. To je vše, takže zatím asi spíše kupovat munici za perly, za klíče prodělkové!!! A doufejme, že zlepší odměny :)

11. *jakor40

*jakor40 Vážený autor

No nevím jestli prodělkové ja dostavam pravidelně 29-31 mojo cca 5.5K munky vetsinou 10K krystale taky super :)).. Všude vidite jen prodel.. pri tom je to uplne v pohode :).. bezte hrat farmeramu twl :) toto je piratska hra.. obcas male koristi obcas velke..a nebo prumerne..

12. ĐĮƜĬƊƸƦ

ĐĮƜĬƊƸƦ Pisálek fóra

Ano jakor, ale ty jsi "trošku" větší loďka :D Já jsem rád za pár desítek tisíc perel, zbylo mi 50 000. Chtěl jsem zkusit desing a možná udělat rampu na 5. Ale ani jedno nepůjde bez munice, která se výdělečně v truhlách nenachází a tak není jak točit perly (s mou lodí ne). Hold každý to má jinak...

13. *jakor40

*jakor40 Vážený autor

Harpunuj vraky, tam je munka, akcni klic.. aspon trosku vydelas...:) ale myslim si ze i pro mensi lodku je to na klid :)

14. ĐĮƜĬƊƸƦ

ĐĮƜĬƊƸƦ Pisálek fóra

Uvidíme, teď si jdu udělat jedno voodoo dělo :D
    jestli najdu toho skulda :D

15. SANDOKAN*cz*

SANDOKAN*cz* Magnát fóra

koupeno 100 akčních klíčů a posbírány : ( s talenty 25 % a některé i s designem 10 %)
    * stovky svíček
    * stovky sněhuláků
    * stovky Orlích zraků
    * desítky zimních světel
    * asi 150 krystalů
    * asi 150 mojo
    * Část designu z truhly
    * asi 250 perníků ( 2 z každé + když jsem našel 2x klíč bylo toho víc )
    * hromada dalších blbostí ...
    * asi 168 000 munice -> průměrně munice v každé truhle (za 1000 perel) -> 1680

-> ♥ Ne úplně špatné truhly :) mohly by být lepší. Pokud někdo sbírá jen pro munici je lepší asi koupit za perly, jinak celkově s mojo i krystaly atd. je to celkem dobré...

Naposledy upraveno: 30/11/15
  16. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj všem piráti, takže bohužel opět došlo k tomu nemilému, termín oficiálního oznámení pro ostatní fora byl přesunut zítra na 11 hodinu. Snažíme se alespoň část textu umístit na herní forum vlastnoručně. Také vznikla oficiální diskuze pokračujte prosím ZDE.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.