Výprodej výhodných balíkú

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem AdmSity, 22/8/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. AdmSity

AdmSity Osvícený autor

zdravím chcel by som vedeiť prečo BP niečo avizuje že to dá do paymantu ale keď príde ten čas tak to tam nedá resp. tam dá úplne iné balíky.. a tiež či tie pôvodne avizované balíky vôbec dá do paymantu.. diky

2. už majú aj platobnú oblasť pokazenú

kywa tohle ocenil(a).
  3. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj AdmSity, o problému víme je hlášený.

4. .Pingos.CZ

.Pingos.CZ Pisálek fóra

Podle další sekce v platebce zvané "Kořist snů" soudím, že ohlášené balíčky jsou již v prodeji. Druhá část se však stále nepodařila: "Balíčky byly resetovány takže pokud jste si je již v minulosti koupili, nyní můžete znovu." ... nemůžeme/nemůžu, chtěl bych balíček klenotníka a kde nic, tu nic. :)

5. Poseidon

Ahoj .Pingos.CZ, i kdyby se nepovedl restart alespoň některé balíčky by se ukázaly. Pokud se nepletu například balíček klenotníka není omezený narozdíl od Císařské kořisti.

6. kywa

kywa Obyvatel fóra

• doubleposting
    poseidone byly avizoovany jine balicky a hlavne meli byt nastroje remeslka takze to tady neokecavej

cekam na odpoved vidim ze ses on lain

Naposledy upraveno moderátorem: 23/8/16
  7. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj kywa,

prosím dle pravidel, hráči tvé hodnosti fóra, by se již toto porušení nemělo stát.

Pokud jde o balíčky, jak je oznámeno některé balíčky nejsou zatím dostupné, o jejich dostupnosti budete informováni. Dávejte prosím pozor při nákupu, aby jste si omylem nekoupili jiné a nepřidělali si zbytečné starosti.

pěkný den

8. Poseidon

Ahoj kywa, v tom případě musíš být konkrétnější celou dobu se tu řeší Výhodné balíčky a o těch já píšu. Takže nevím kdo co okecává to zaprvé a za druhé kdyby jsi studoval herní forum místo osočování někoho, věděl by jsi, že došlo ke zrušení těchto balíčků a budou jindy.

9. .Pingos.CZ

.Pingos.CZ Pisálek fóra

Části avizovaných balíčků jsme se již v platebce dočkali, stále však nemám k dispozici "Balíček klenotníka", jsem jediný nebo se stále do prodeje nedostal?

10. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj .Pingos.CZ,

na hlavní straně dám "domů"
    znázorní se mi strana s banery, např. bokorův pohár, děla Bouře, dny opevnění atd. (7/7) na páté straně (5/7) mám měšce s kořistí, banery se dají pauzou stopnout.
    vpravo dole dám "zobrazit nabídku"
    přesměruje mě to na platební oblast a tam mám 6 balíčků

Ceny se mohou lišit dle krajiny.

Pokud by mi to nešlo vyzkoušel bych pročistit flash (ta mrška si občas pamatuje cookies, které nepotřebuju vidět :)), pokud nejde jedině se obrátit na podporu.

pěkný den

Naposledy upraveno: 27/8/16
    .Pingos.CZ tohle ocenil(a).
  11. .Pingos.CZ

.Pingos.CZ Pisálek fóra

Ahoj Mirku, nenakupuji poprvé a tak vím co a kde hledat, v nabídce mám vše, co jsi vypsal, jen mnou zmíněný balíček klenotníka od začátku chybí - jednou už jsem ho před časem zakoupil a tak hádám, že se mi z nějakého důvodu "nevyresetovala" možnost ho znovu koupit... no nic, nevadí. Ale každopádně si cením tvojí vyčerpávající odpovědi, díky! :)

12. Poseidon

Ahoj .Pingos.CZ, v tuto chvíli nemáme žádné další hlášení, že by měl někdo problém je mi to divné, Jedině zkusit podporu.

13. Mirek

Mirek Titán fóra

bez další reakce, zamykám

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.