vymena tycinek˙

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem PIIDA-ČR-, 2/4/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. PIIDA-ČR-

PIIDA-ČR- Pisálek fóra

Rekl bych ze je to trochu nefer ten kurz cau cim pouzder vuci tycinkam,mel jsem 10 000 tycinek coz je 1000 pouzder a kurz 1\10 a samostne tycinky 1\8 takze co je lepsi 10 000-1\8 nebo 1000 1\10 ,,proste nefer

2. Je to dobre tak ako to je :)

3. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj PIIDA-ČR-,

nevím proč musí být založené nové vlákno, současné k akci je stále ještě otevřené.

Co se týče výměny je spíše na hráči, jak s měnou naloží, vždy radím nečekat na konec, je skoro vždy výhodnější vyměnit v černém trhu za akční věci. Pokud se nepletu, tak v trhu byl kurz výměny (tyčka-munice) mnohem lepší (1:100).

pěkný den

4. PIIDA-ČR-

PIIDA-ČR- Pisálek fóra

Ahoj Mirku.Nejde mi o kurz ale o pomer kurzu pouzder vuci tycinkam,,kdyz mam 10k tycinek a vymenim je na pouzdra tak me to jeste stoji 100 k perel a mam 1000 pouzder,,a kurz je 1\10 a jak ma 10 000 tycinek je kurz 1\8,,jen myslim,ze kurz na tycinky by mel byt mensi v pomeru ke kurzu k pouzdrum,,a nebo kurz k pouzdrum vyssi ,

5. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj PIIDA-ČR-,

ano máš pravdu, není to výhodné, ten poměr by musel být 1:100 a 1:1100.

Ale nenapadá mě jediný důvod proč bych to dělal. Pokud bych chtěl koupit předměty za pouzdra asi bych nikdy neměl 1000 pouzder navíc, když to stojí perly. Za těch 100K perel jak píšeš, je možné mít dalších 300K světelky.

Jen se budu opakovat, když už někdo chce v tom hledat mouchy, tak minimálně poslední den bylo možné vědět kurz na výměnu jak tyčinek tak pouzder a v ten samý den, bych si raději vyměnil těch 10.000 tyčinek za 1 000 000 konfetové munice a řekl si dobrý stihl jsem to a vyplatilo se.

Můj názor je, ať je na první pohled vidět takto nevýhodný poměr, než aby se někdo spletl a potom si drbal hlavu, také mohl být poměr v tržnici 1:10.

Proč hledat problémy tam, kde být nemusí ...

pěkný den

6. ツ乂乂乂ΚΤΜツ

ツ乂乂乂ΚΤΜツ Perspektivní autor

fer-nefer, už dávno som pochopil že spravodlivosť neexistuje, neviem prečo ju hľadáte tu v hre :)

7. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Bez delší reakce zamykám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.