Výměna drahokamu

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem ΛΖLΛB, 12/3/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ΛΖLΛB

ΛΖLΛB Stálice fóra

Už proběhla výměna drahokamu v designu Homer za správný stupeň, protože v designu mám pořád vsazený špatný drahokam ... ?

2. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj ΛΖLΛB, bohužel nemáme žádné informace o tom jestli už výměna proběhla. Nicméně většinou se tyto výměny provádí přidáním do skladu a ne do designu.

3. ΛΖLΛB

ΛΖLΛB Stálice fóra

Ok díky za odpověď právě nevím kolik jsem daného drahokamu měl ve skladu a tím pádem jestli mi tam nějaký přibyl a nebo ne. Příště budu chytřejší a poznamenám si počet abych věděl jestli bp splnilo to co slíbilo :)

4. Pokiaľ máš ten drahokam aj na lodi tak v sklade ho budeš mať asi len ťažko, neverím žeby BP pridalo opravený drahokam a nechali ti ten ktorý nemáš mať :D

5. ΛΖLΛB

ΛΖLΛB Stálice fóra

Ahoj piráti,
    během včerejší synchronizace došlo k opravě u hráčů, kteří obdrželi v rámci designu Homér špatný drahokam. Správný drahokam 13% poškození děli byl dotyčným hráčům doplněn a naleznou o tomto doplnění také záznam v lodním deníku.

No to si bp pospíšilo hlavně,že slibovalo před měsícem že chybu napraví !!!

6. Nie že by si bol rád že to je už v poriadku ešte porypuj :D

7. ΛΖLΛB

ΛΖLΛB Stálice fóra

Ono jde o to že když jsem se tu před měsícem ptal tak jsem měl ve skladu 1ks drahokamu 13% poškození děli a i nyní tam mám stále 1 ks takže asi tak. Takže typuji že mám jen ten záznam v deníku nebo bp dalo jiný drahokam ...

8. Verbeia

Verbeia Global Team Leader Team Seafight

Ahoj!

Pokiaľ dostaneme ďalšie info, zverejníme ho v oficiálnom oznámení.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.