Výhody ostrovů 21-25 levelů

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem SANDOKAN*cz*, 14/3/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. SANDOKAN*cz*

SANDOKAN*cz* Magnát fóra

Zdravím, může mi někdo kdo je v cechu, který vlastní ostrov na mapě 21-25 vysvětlit, co všechno vám tento ostrov poskytuje oproti ostrovů na nižších mapách ? Například když dám přepadení->důstojníci->Voják Commonwealthu je u něj šipka s vylepšním ... co to vylepšení přesně udělá a co to stojí ... díky za rady. ( Pokud je to někde na fóru popsané tak jsem to nenašel. )

2. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj SANDOKAN*cz*,

oficiální oznámení je zde, více zde nenajdeš,
    ale k tvému dotazu to moc nepomůže, lépe by určitě odpověděli zkušení spoluhráči, pokud se s námi podělí o své zkušenosti.

pěkný den

3. SANDOKAN*cz*

SANDOKAN*cz* Magnát fóra

No právě v to jsem doufal, sice lvl mám ale nejsem v cechu, který vlastní ostrovy, ale vypadá to že tu nikdo takový není, nebo není ochotný se o informace podělit.

4. ΛΖLΛB

ΛΖLΛB Stálice fóra

5. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj myslím si, že i spoustu podobných informací najdeš u nás a postupně se samozřejmě dodávají další, jak se hráči po těchto mapách pohybují a plní úkoly. Nicméně výhodu bych asi neviděl kromě ostrovu na mapě 25. V počátku to vypadalo, že by mělo jít o jakoukoliv mapu 21+, nakonec jen 25. Hráči v cechu vlastnící tuto mapu mají cechovní obchod, kde si mohou zakoupit některé předměty jako se uváděl Voodoo kněz 3 stupně.. . Typuji, že za korunky, ale bohužel jsem zatím neměl možnost danou situaci vyzkoušet.

6. SANDOKAN*cz*

SANDOKAN*cz* Magnát fóra

Poseidon, pokud jsem tě pochopil, tak vyhody ostrovů ( nakupování položek za mince nebo perly ) jde jen s ostrovem na mapě 25 a ostrovy 21-24 nemají žádný zvláštní účinek oproti spodním mapám ?

7. jєssιєjaмєs_čяc

jєssιєjaмєs_čяc Stálice fóra

Přesně tak, dá se nakupovat boostery atd. S tou cenou je to např voodoo 3. stupně za 100k korunek :D

8. Verbeia

Verbeia Global Team Leader Team Seafight

Ahoj SANDOKAN*cz*!

Čo sa týka Tvojej otázky, mám to už rozpracované a skoro hotové. Je možné, že sa mi to podarí už dnes dať na fórum, ale na 100% to nesľubujem
    .

Monostr a NσStress* tohle ocenili.
  9. SANDOKAN*cz*

SANDOKAN*cz* Magnát fóra

Ok Verbeia, díky za info, pokud je to tak prosím o zavření tohoto příspěvku.

10. Verbeia

11. Silent_knight

Silent_knight Perspektivní autor

To jako 100k korun za kneza na jeden den ? :D

12. Verbeia

Áno, taká je cena.

13. tosomja

tosomja Zelenáč fóra

14. Verbeia

Ahoj,

FAQ k danej téme bolo vytvorené a zverejnené. Tému zamykám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.