Všeobecné dotazy pro Leo a Poseidona/2026

Diskuze na fóru 'Obecné dotazy' zahájená uživatelem Leo., 6/1/26.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

Ahoj piráti,

Zde můžete psát své všeobecné dotazy, které nepatří do žádného již existujícího vlákna.

2. Leo ahoj mám jeden postreh včera večer jezdim na mapě 10 pod světlem a kolem mě dvě lodě ktere použivaji program,neřeknu ti jmena ale jedna se konkretne o to ze jezdim kolem nich a kradu jim lode nahle mě zamrazi a nemohu se hnout dam f5 a po chvili opět vite o tom.Nekecam opravdu stale dokola asi 5krat pak jsem odjel.Samozrejme aurou.

Naposledy upraveno: 7/1/26
  3. §Megmen2013§

§Megmen2013§ Zelenáč fóra

Mne sa stalo niečo podobne ale v trhline 3 krat po sebe na vlne 30 , už vaham či sa oplati tu stracat čas

4. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

O tom, že některým hráčům se nějakým způsobem vypne střelba jsem slyšel. Bohužel nikdo nedal žádný důkaz. Například natočené video podpoře hry. Bohužel by to optimálně chtělo zjistit i příčinu co situaci vyvolá. Protože pokud se to dále neprojeví při pokusu situaci vyzkoušet je těžké něco opravit.

5. Ja nemluvim o žadne oprave mluvim o tom že použivaji program na zmrazeni lodě.

6. Poseidon

Já psal o opravě té chyby, případně způsobu jakým ho vyvolávají. Ale pokud nikdo nic nedá vědět je to těžké. Tak jako když někdo si vybere z textu jen něco.

7. Bufonek1481

Bufonek1481 Pilný autor

jako do sezony udělat 750 bonus map za 30 mincí , to jako vážně?

jak se tu správně píše *** a ne hráč.-) to je fakt síla co tu dělají s tou hrou , oni chtějí a nutí lidi používat *** protože reálným časem už se to hrát ani nedá . máš pravdu je na každém zda bude hrát nebo botovat a nemluvím o bonuskách

Naposledy upraveno: 9/1/26
  8. Poseidon

Virgo je otázka 4-5 minut pro některé i méně. Takže to jde v pohodě udělat. Je jen na každém pro co se rozhodne.

9. BlackOuts

BlackOuts Expert fóra

Poseidon aj si si to prepocital . Ano jedna mapa 5 minut ale 750 map je 3750 minut co je priblizne 62 hodin . Za tie mince to nebude robit nikdo okrem Botov . Tie to spravia za par dni . Je to zadanie ciste len pre nich.

10. Poseidon

Je to na každém co se rozhodne udělat. Oni mají spočítané, že to jde a jestli to bude hráč dělat či ne, to už je na každém hráči.

11. BlackOuts

BlackOuts Expert fóra

No ja to rozhodne robit nebudem rucne a neviem ako budem pokracovat aj formov Ligou kapitana. Aj trhlinu spravim len za 25 minci . Spravim vsetko ostatne co sa da a sustredim sa na akciove ukoly a mince aby som mal nahrate aj vsetky NPC na mapach . Aj bez Trhliny a bonusovych map tu trcim dost a nepotrebujem spravit komplet celu ligu. Teraz my chyba do nastrielania HP hracom asi 250 mega a proste to je u mna priorita

Naposledy upraveno: 8/1/26
  12. Leo.

do sezony se přidávají další úkoly, takže i bez trhliny nebo naopak bez hráčů se dá dokončit. Záleží na tom, kdo si co zvolí a kolik tomu obětuje času

13. Poseidon

Jen dodám, nevím odkud uvedená hodnota je. Ale chtělo by také vše uvádět pořádně jak je. Ručně se má udělat 54 bonusovek na 25 mincí. Což nevidím jako tak strašné. Kapitánem by to mělo být 625 za 25 mincí. Ale je zapotřebí brát mohou jet 4 kapitáni naráz. Takže jde oboje splnit.

14. Sekacek48

Sekacek48 Zelenáč fóra

zdár jak mam dokončit ukol: LOVU ZDAR! ?
    celek ukol jsem dodělal, ted se mam vratit k Alexandro ale kdyz k nemu dojedu tak mi to tam neukazuje ten ukol :O
    Edit: uz to jde xD

Naposledy upraveno: 8/1/26
  15. Rob.Halford

Rob.Halford Pilný autor

Ahoj, mám dotaz ,. co jsou to ty kapitánský manevry ? Nějak jsem z toho volajaký zmetený , cecko se tu mění hodně rychle a nestačím na ty balíčky BP vydělávat ,.

16. Geralt64

Geralt64 Polobůh fóra

V Lize kapitánů máš vybraného Pověřeného kapitána a tomu jsi přidělil nějaký manévr. A ten musíš používat na moři.

Pexeso tohle ocenil(a).
  17. Bufonek1481

Bufonek1481 Pilný autor

ne leo nedá , pokud nedoděláš trhlinu nedoděláš ligu tak to prostě je a ta trhlina se ted už taky nedá takže tak , to je jen další věc k bonuskám atd. takže psát kdo se jak rozhodne , prostě bud *** a budeš mít ligu nebo nic , to není o hraní ale o rozhodování a nucení lidí ty pravidla porušovat prostě

a ještě dodám , napřed se dělá 125 map a až pak je 625 map za 30 mincí tzn. celkem 750 map

18. Poseidon

Dle vyjádření centrály se to dá i bez trhliny. Zároveň přidali několik nových úkolů tudíž jde získat více bodů. A ty mapy by taky chtělo ale příště uvést, že je to ligou kapitánů a ne ručně. To je velký rozdíl. Protože ligou kapitánů můžeš dělat 4 svitky naráz. Tudíž to pak jde.

19. BlackOuts

BlackOuts Expert fóra

Poseidon ano mas pravdu da sa aj 4 kapitanmi naraz .. ale Najprv musis mat vybavenych kapitanov na to . A to je problem lebo nie kazdy ma 4 kartografou ktorych na to potrebujes aby si to mohoô spustit. Ja mam napriklad len 2 kartografou a mam tam potom niekolko Vladcov map ale nemam ani jeden svitok ktory by som snimi spustil . A aj tak je to strasne vela klikania popri tom kolko vseliakych nezmyselne zdlavych ukolov sa popritom podavalo . Ak chce hrac aj si zahrat ( zabojovat) aj spravit najnutnejsie ukoly ci uz akcne alebo denne a popri tom aj harpunovat tak uz pokial neni nezamestnany a musi chodit aj do prace a aj ine aktivity tak uz na to proste cas neni . A Sezonu povetsine dokoncia komplet len automaticke programy ( cest vinimkam ktory su tu nonstop alebo sa na jednom ucte striedaju viacery)

20. Leo.

samozřejmě, že je to podle možností každého hráče. Je jasné, že hráč na levelu třeba 15 neudělá celou sezonu, nepostřílí všechna NPC a hráče, stejně jako hráči na PvE nemají moc šancí udělat sekci s hráči. Hráč, který má málo nebo slabé kapitány neudělá svitky, úkoly a mise. Proto je tam tolik úkolů aby si každý mohl vybrat to co zvládne a kolik toho zvládne. Nebylo by fér aby hráč na levelu 25 s půlkou vybavení měl celou sezonu hotovou stejně snadno jako hráč na 60 levelu, který do toho dal čas a snahu. Každý udělá to, na co má vybavení, čas a možnosti.