VOODOO knež

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem -☆☠Panky☠☆-, 8/10/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -☆☠Panky☠☆-

-☆☠Panky☠☆- Pisálek fóra

Dobrý den.!!! Už me to stve a tak to sem napíšu.!!!! Za 1 muže mi nekdo říct proc pořád neopravili zadosti do cechu???!!!!!! Za 2 jak je možne že nefunguje voodooo kněz??!!!! Hra jde do kopru koncim s tutou hrou BP jsou zlodeji . Hlavně že platebka jede:) Už mi to příjde docela trapný.:)

2. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj -☆☠Panky☠☆-, jak kněz nefunguje?

3. -☆☠Panky☠☆-

-☆☠Panky☠☆- Pisálek fóra

Zistil jse že mi prestal fungovat ten za zlato tak sem zkoušel koupit znova a nejde to cmko mi psalo že je chyba hlašena

4. Je to pravda,kňaz nefunguje a nie len ten Za zlato ;) Ale vraj to je hlásené no nejako dlho sa ako vždy všetko opravuje u BP

5. bárkus86

bárkus86 Obyvatel fóra

mě kněz funguje ale mám toho za perly

6. Ja mam toho 2 stupňa :)

7. *jakor40

*jakor40 Vážený autor

Ja mám, da se rict porad kneza 3jkovyho a zadny problem nemam :)

8. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj -☆☠Panky☠☆-,

jen si to upřesníme, do teď jsi měl kněze č. 1 a opravoval Ti 70 vb za vteřinu a nyní stojíš na místě máš více jak 500 HP a kněz Ti neopravuje, zkoušel jsi kněze vyhodit a znovu koupit a stále nefunguje.

ano ?

já osobně jsem nyní vyzkoušel u svých účtů a jde mi kněz 1, 2 i 3, nejedná se tedy o globální problém všech hráčů jen u jednotlivců, pokud máme problém dále pošoupnout, tak aby byla možná co nejrychlejší oprava, je třeba kompletní uceléné informace. Samozřejmě si může každý, stejně jako já, vyzkoušet na novém účtu koupit kněze č.1 a zkontrolovat jeho funkčnost.

pěkný den

9. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Bez delší reakce zamykám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.