Voodoo kněz 3

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem Geralt64, 12/2/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

Myslím si, že to co nám BP předvedlo s voodoo knězem 3 už je opravdu vrchol drzosti! Nepamatuju si (a co jsem se ptal ostatních hráčů, tak ani nikdo z nich), že by byla doba voodoo kněze omezena na 30 dní. A najednou je jeho doba omezená. Jak je to možné? Díky neschopnosti BP, která není schopna opravit chybu (při nalezení kněze v bedně se připisoval na dobu prémka), ho teď nebudeme mít nikdo. Výborný přístup: nejsem schopen opravit chybu, tak vezmu voodoo kněze 3 všem a napíšu, že je omezen jen na 30 dní a tudíž ho všichni měli špatně. Nikdy jsem si těch 30ti dní nevšiml (ani nikdo jiný). Já jsem ho vždy měl na více jak 30 dnů.
    BP opět mění pravidla ve svůj prospěch bez jakéholi kompenzace. Neměl jsem voodoo kněze 3 (podle údajů v Taverně) mít na dobu prémka, ale měl jsem ho uvedeného určitě na dobu delší než 1000 dní (nevím to samozřejmě přesně, protože nikdo z nás si denně nezapisuje na kolik dní co má - i když vidím, že bychom to asi měli začít dělat). Logicky bych tedy po jeho odebrání kvůli chybě a nově zavedené maximální době měl tohoto kněze mít na oněch maximálních 30 dnů. Ale ani to nemám. V bednách jsem ho nacházel pravidelně, když ne každý den, tak každý druhý nebo třetí, tak proč ho nemám vůbec? To samozřejmě neplatí jen o mně, ale i o dalších hráčích.
    Chyb, kde se něco nezobrazovalo dobře a v rámci opravy to bylo všem odebráno, už bylo víc. Doufám, že jednoho dne se nepřihlásím a nebudu bez prémka, děl, trámů anebo dalších věcí, protože se "špatně zobrazovali".

2. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj Geralt64,

jak jsme tu již několikrát psali (také se nám plno věcí nelíbí), ale jediné co můžeme dělat, je předávat vaše reakce dále.

Je pravda, že to má dvě roviny, za prvé hráč který dostal VB3 z truhly např. na 4 dny a užíval si ho po dobu prémia a za druhé, hráči kteří si ho nasbírali z truhel na delší dobu jak 30 dní. Je plno hráčů, co ho měli díky této chybě mnohem krát déle a přesto jsou dnes také pohoršeni.

Stejně chybně ukazuje např. DMG ze svitků, nyní se již připisuje správně, ale při přechodu zobrazení mi to psalo cca. 300 dní a to při 10 Rakách, které jsem tehdy měl, nemohlo být ani možné, ale vydržel jsem to :).

U VB3 věřím, že kdo ho měl z platební oblasti o nic nepřišel, kdo ho nachází v truhle pravidelně, tak ho bude mít i nadále a to je pro mě důležité, hlavně že v truhlách zůstal, mohlo být více dní, 30 je dost málo, ale zase na více jak rok je k ničemu.

O případném odškodnění rozhoduje provozovatel hry a názor mám ten, že bych sečetl všechny truhly (např. 20*4 dny + 15*16 dní + 30 platební oblast = 350 dní, nechal bych na herním účtě 30 dní + 30 dní a vrátil mu cca. 33 klíčů), to že mu to špatně ukazovalo např. 1000 dní, je jen chyba znázornění. Ale jak jsem psal, jsem pouze moderátor.

Máte možnost vyjádřit svou nespokojenost - předáme dále nebo založit návrh dle pravidel o nekonečné době VB3 a po splnění všech pravidel - předáme dále.

Pokud je někdo přesvědčen, že má nesprávně odebraného VB3, obraťte se na podporu hry.

pěkný den

3. ☢Arrow☢

☢Arrow☢ Hrabě fóra

to sou takovy nesmyly ze tomu veri akorat na bp, ja jsem kneze dostal asi tak 3x za celou dobu, nikdy jsem ho nemel dele nez kolik ukazoval, zadna spojitost s premkem, naposledy jsem ho nasel pred 3 dny a nemam ho i kdyz mi ukazoval ze ho mam mit jeste tyden, BP neni nic jineho nez banda zlodeju

ty kydy v oznameni jak to porovnavali s platebkou jsou jen lzi, lzi ktere bp neustale zamenuje za neschopnost svych zamestnancu

4. kvako*svk*FMF

kvako*svk*FMF Rádoby autor

hoj vospolok zečteno podtrženo ..určite nebol spojeni z učtom tiežsom ho dostal na 4 dni a dlhšie som ho nemal..len podotikam že tu chybu nezavinili hrači ale samotne Velke Bug Podvod..preto tu už často niesom..skrz chybi podvody zo strany prevadzkovatela a ked sa ti nelubi niečo aj tak si napišiu svoju verziu a je im jedno aky maš nazor..a podvod na hračou v domneni som začal hrat tuto hru asi 5-6 rokou nazad ža si dam nejaku investiciu a budem sa dalej len zdokonalovat a tunit,ale to v tejto hre nieje možne a nikdy nebude neni tu nijaka hranica a aj ked ju niekto ako napriklad Geri dosiahne za dva dni to už nieje pravda lebo v platobnej oblasti bude zase dalšia novinka,SAMOZREJME za P R A C H Y !!!!!! čiže !!! FAKAT !!! taku hru kde ine nerobia len od teba tahaju peniaze .nekonečni level penazi aby si mal pre nich jasne že nik nekaže si nič kupovať ale videš na more a nerobiš skoro nič ine len opravuješ ,takže pocit z hry maš taky že si neustala korist a ked poriadne nezacaluješ sa to nikdy nezmeni ..tudiž taka hra je na dve veci na H.... a RIT..je to fraška a nie hra,takže si vlaste Bug Podvod z vas spravil len rukojemnikou vlastnej hračskej zavislosti.. aj ked ste už nejaku dobu neinvestovali zase najdu sposob ako nejake centiky i ečka s vas dostanu BP je jedna velka FEKALIA !!!:D:p:D

kinkaid68.cz-Jižan tohle ocenil(a).
  5. none

none Zelenáč fóra

Jojo konecne to opravili, lidi meli kneze treba na 3 roky diky ty chybe, ale ne vsichni tak ted ho nebude mit nikdo....to meli udelat uz davno.
    Nemate do toho strkat prachy ...uz nekolikrat BP zmensil poskozeni atd. je to porad dokola nekonecna pracka na prachy :) V tyhle hre se deji takovy veci, ze by se z toho jeden poblinkal. Navic Geralte na co ti je knez 3, kdyz na tom vasem serveru je jedna velka alianace co strili jen NPC, protoze neni co jinyho strilet :)

6. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Bez delší reakce zamykám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.