Voodoo kněz 3

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem martínek, 21/12/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. martínek

martínek Pisálek fóra

Další dotázek (něž mě sem pošle podpora) mám v boosterech na lodi DV kněze 3, v popisu je opravuje 675 za sek . .... dříve přidával ještě 25K VB, došlo ke změně nebo se to zase nefunguje?

2. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj martínek,

bohužel Ti na loď nevidím, nejrozumější je si to spočítat, na své lodi ho mám započítaný a ke změně pokud je nám známo nedošlo.

pěkný den

3. martínek

martínek Pisálek fóra

Boha, umíte vy moderátoři číst? Nechtěl sem aby se mi někdo koukal na loď, jen sem se chtěl dozvědět, jestli nedošlo ke změně, když se změnil popis a odečetlo mi Voodoo body!

4. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj martínek, také bych mohl napsat boha martínek umíš číst? Kolega ti napsal, že na tvou loď nevidí což opravdu nevidí a tak neví jestli tedy je případně u tebe nějaký problém. Nicméně ti též odpověď, že dle informací co máme k žádné změně nedošlo. A též ti i napsal, že v jeho vlastnictví funguje tak jak má, tudíž má i započtených 25 000VB. Můžeme samozřejmě požádat o doplnění popisu v dané nabídce. Ale o už by se pak muselo měnit toho víc kdybych to takto bral. Jelikož Ebenová paluba též dává HP a v popisu to tam není uvedené.

5. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

1. Myslím si, že Mirek odpověděl na dotaz jasně - Martínek: .... dříve přidával ještě 25K VB, došlo ke změně nebo se to zase nefunguje? Mirek: ... ke změně pokud je nám známo nedošlo.
    2. Ale pokud víte, že jsou v popisech chyby (viz Ebenová paluba, jak píše Poseidon), neměli by se ty chyby opravovat automaticky hned, jak se na ně přijde?

Remiel tohle ocenil(a).
  6. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj Geralt64,

pokud dojde ke změně a víme o tom od hráču zde na fóru nebo na chatu, musíme nejdříve požádat o vyjádření a teprve potom to můžeme změnit na fóru, rádi by jsme to opravili ihned, ale nejde to hned by nás tu někdo osočil, že jsou tam nepodložené informace, sám dobře víš, jaký jsou hráči zde na fóru nekompromisní, viz. výše.

Pokud budu konkrétní, mohu napsat, že u ebenové paluby je to v současné době tak a tak, ale za týden to může být opraveno a třeba zrovna ty (bez urážky) mi napíšeš že tam píšu bláboly, uznávám že je nefér, že vím o všech chybách a změnách a hráči většinou jen o těch které sami pociťují, ale psát tu své zjištění atd. nebudu, bral by to každý za oficiální oznámení.

pěkný den

7. ☢Arrow☢

☢Arrow☢ Hrabě fóra

kněze jsem dnes dostal(dle mé malé statistiky je to poprvé za cca 5000 truhel ), a VB mam stále stejné.....

8. Poseidon

Ahoj ☢Arrow☢, zkoušel sis spočítat své VB jestli ti sedí nebo ne? Jelikož já si je například nyní počítal a problém žádný nemám dik za info.

9. ☢Arrow☢

☢Arrow☢ Hrabě fóra

Ahoj, již několik měsíců( od zavedení drahokamů) mám VB 190 000, takže věř že pokud by došlo ke změně všimnu si toho

10. socient

socient Komisař fóra

150.000 VB základ + 15.000 za eli lvl + 25.000 knaz = 190.000 bez drahokamu (oprava/snizeni skod) s nim +55k = 245.000
    bez knaza 3.st. je to 165.000

11. ☢Arrow☢

☢Arrow☢ Hrabě fóra

to popisuješ svoji loď?
    já mám
    150 000 základ
    15 000 elitní level
    5 000 slonovinová paluba
    20 000 opevnění
    190 000 celkem

knez má dat 25 000 a nedal mi je

12. Poseidon

Ahoj ☢Arrow☢, zkoušel jsi případně jiný prohlížeč a podobnou pomoc? Bohužel zde ti na loď nevidíme, ale zkusil bych ještě provést aktivaci a deaktivacií opěvnění či sundat kámen na VB. A hlavně provést kontrolu jestli máš VB kněze opravdu v teamu. O žádné změně opravdu informaci nemáme, ale je možné, že došlo k nějakému problému.

13. ☢Arrow☢

☢Arrow☢ Hrabě fóra

čekal jsem odpověď jako zkus F5 (poslední dobou velmi oblíbená hláška na chatu).Samozřejmě jsem zkoušel vše co mohu ovlivnit
    Odlogovaní ze hry
    Jiný prohlížeč
    Deaktivace a aktivace opevnění (tu jen tak mimochodem dělám každý týden)

Takže jediné co zbývá je obrátit se na podporu...

†—Đrake®—† tohle ocenil(a).
  14. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

Hodně štěstí a pevné nervy přeju :)

Remiel tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.