Vojevůdce

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem Medvěd, 29/9/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Medvěd

Medvěd Pisálek fóra

Krásný den všem. Rád bych se zde zeptal na to, jak přesně funguje mechanika zobrazování oznámení o tom, že vyskočil admirál. Konkrétně tedy Vojevůdce. Ve FAQ je uvedeno, že toto NPC se spawnuje na mapách 22/1 - 26/1. Pro to, aby se spawnul, musím střílet Oka, která jsou na mapách 24/1 - 30/1 (pro mne 26/2 - PZ 27). Na které z map je nejlepší tyto NPC střílet, aby byla co největší pravděpodobnost, že oznámení uvidím (pokryji co nejvíce map, na kterých, když vyskočí, oznámení uvidím) ? zkoušel jsem 26/1 i 24/1, nicméně z teď už 5-ti pokusů, kdy jsem si zabité NPC odpočítával, se mi zobrazilo oznámení jen 1x. Předem děkuji :)

Naposledy upraveno: 29/9/19
  2. congy71

congy71 Vycházející hvězda fóra

Mať cech ktorý ti pomôže nahlásiť vojevodcu :D vyskakuje tak 2-3 krát za deň :)

Medvěd tohle ocenil(a).
  3. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

Nyní jsou 3 druhy admirálů. Někteří se nevypisují vůbec, někteří vyskočí z posledního sestřeleného NPC a někteří vyskočí kdekoli v rozsahu map, na kterých se může vyskytovat.
    Pokud je rozsah map větší je dobré se podívat jak jsou mapy rozloženy a najít si takovou, aby jsi měl ze všech stran pokryto co nejvíc map, kde se může objevit.
    Například na 21/1 bys měl vidět objevení se na 24/1, 22/, a 22/2, ale nemůžeš střílet oka. Na 25/1 uvidíš 4 mapy a na 23/2 jich uvidíš 5. Záleží samozřejmě taky na tom, kde zrovna vyskočí. Ale jak psal congy je dobré mít cech nebo ali, kde ti případně zahlásí kde se objeví.

Medvěd tohle ocenil(a).
  4. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Bez delší reakce zamykám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.