Viditelnost střílení atd.

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem ..Emkos.., 29/11/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ..Emkos..

..Emkos.. Perspektivní autor

Ahoj, mám již déle problém s viditelností střílení. Tím mám na mysli že pokud po někom střílím já tak je vše v pořádku je vidět dmg i trajektorie střely. Ovšem nic takového mi neukazuje u ostatních. Pokud více lidí střílí např. proti eventové lodi tak vidím pouze můj dmg. To by mi ani tak nevadilo ale vadí mi když to nevidím ani při tom když nějaký jiný hráč útočí proti mému spojenci. Než si všimnu že mu pomalinku ale jistě padá HP a VB je už kolikrát pozdě. nemůže mi s tím někdo poradit. Zkoušel jsem už snad vše.

2. AdmSity

AdmSity Osvícený autor

máš zapnutý bonus v nastaveniach.. vypneš ho v nastaveniach--> grafika --> animacie a úplne dole bonus..

..Emkos.. tohle ocenil(a).
  3. Kučim

Kučim Rádoby autor

Tak tak

4. ..Emkos..

..Emkos.. Perspektivní autor

AdmSity,

Ahoj. Moc díky opravdu to pomohlo. To by mě ani ve snu nenapadlo. Zkoušel jsem předtím mazat cookie, měnit prohlížeče a nic. Teď už je vše ok.. Díky palec nahoru. Adminy prosím o uzamknutí.

5. Mirek

Mirek Titán fóra

na přání zakladatele zamykám

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.