Vánoční mini hra

Diskuze na fóru 'Oficiální hry fóra' zahájená uživatelem Leo., 22/12/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

Veselé a šťastné vánoce

Vánoce se kvapem blíží a po veškerém shonu a přípravách si konečně můžeme odpočinout s rodinou a přáteli. Aby jsme Vám zkrátili čekání na Štědrý večer a dárky,
    připravili jsme pro Vás Vánoční minihry. Mini hra bude mít 3 části z nichž každá část kódu Vám dá menší odměnu. Pokud všechny správně vyřešíte získáte konečný kód s odměnami. Tak rychle než Vám odměny zmizí.

Vánoční bingo - 1 část
    Kdo by si nerad hrál? Naše Vánoční bingo je trošku zvláštní a bude potřeba logické uvažování aby jste ho vyřešili. Až se Vám podaří mini hru vyřešit nezapomeňte zakřičet BINGO!!!

Jak hrát?
    - na Bingo kartě je 25 obrázků, ale jen některé jsou součástí kódu
    - podle nápovědy níže vyřaďte všechny obrázky, které se vztahují k nápovědě (více obrázků může odpovídat jedné indicii)
    - ze zbylých obrázků opište písmena po řádcích shora dolů
    - získáte první část kódu (5 písmen)

Nápověda:
    - patřím na nohy i na krb
    - vypadám jako člověk, ale když je teplo, zmizím
    - vydávám mírné mihotavé světlo
    - vypadám jako hůl, ale opřít se o mě nemůžete
    - s bambulí nebo bez, v zimě vždy zahřeji
    - pomáhám Santovi
    - padám abych zem pokryla bílým kobercem
    - zdobím vlasy dívek nebo vánoční stromek
    - mám 4 nohy s kopýtky
    - jsem zadarmo
    - vydávám jemné cinkavé zvuky
    - většinou visím na dvěřích
    - letím se Santou a dárky po obloze
    - nosí mě na hlavě a připomínám zvíře
    - ozdobený mašlí, přesto radost udělá co mám uvnitř

Christmas bingo - 1 part (players).png

2. Leo.

Platnost kódu:
    24.12.2024

Obsah:
    50 000 x Krvespalná munice
    50 000 x Sněhová munice
    1 x Knížecí měšec s kořistí
    1 x Lampa
    100 x Torpédo ledového sevření​

3. Leo.

Santa rozváží dárky - 2 část

Dárky už jsou nachystané na saních, sobové jsou netrpěliví a čekají na Santu až dá povel vyrazit. Na cestě se Santa zastaví na několika mapách moře, ale na kterých?
    Dokážete z příběhu určit, které mapy to jsou?

Jak hrát?
    - v příběhu jsou skryté indicie pro určení map na kterých Santa rozdá dárky
    - najdi indicie a zapiš si písmena z map, na kterých jsou rozdávány dárky
    - písmena piš po řádcích shora dolů
    - získáte druhou část kódu (5 písmen)

Příběh:
    Santa vyrazil z mapy 1 přímo na severovýchod, přeletěl přes čtvero moří a nad pátým klesl téměř nad hladinu a jak prolétával na loděmi vypustil několik dárků s padákem na paluby.
    Znovu vzlétl do výšky a vydal se na západ. Přeletěl přes další tři moře plné příšer a pirátů a nad čtvrtým opatrně klesl zkontrolovat jestli si místní lodníci zaslouží nějakou odměnu.
    Našel několik lodí s hodnými piráty a tak jim také spustil několik dárků s teplými ponožkami a čepicemi. Znovu se dostal do mraků a letěl na severozápad, ale sobi byli unavení a tak přeletěl
    jen jedno moře a na druhém přistál na malém ostrůvku aby si odpočinuli. Když byli sobi znovu připravení vydal se na východ , přeletěl nad přístavem a vydal se přes dvě moře do dalšího přístavu.
    Když přistál na molu všichni piráti se kolem něj shromáždili a chtěli rum, ale Santa jim rozdal dárky plné slanečků. Dřív než se mohli piráti vzbouřit znovu vzlétl a vydal se na jih, kde jak doufal
    budou přívětivější piráti. Přeletěl nad dvěma moři a jedním přístavem, kde se raději nezastavil, přeletěl další moře a na dalším moři viděl krásnou vánočně ozdobenou loď s komíny. Klesl níž a do komínů naházel
    několik dárků. Znovu se vydal na východ přes šest moří, ale tam končil svět tak otočil sáně a vyrazil na severozápad. Na pátém moři už byli všichni tak unavení, že přistáli na ostrově plném
    pirátů a jejich rodin, Santa rozdal zbytek dárků, on i sobi odpočinuli a vydal se na cestu domů.

Santa Delivers Gifts - Part 2 (players).png

4. Leo.

Platnost do:
    25.12.2024

Obsah:
    50 000 x Munice drancovníků
    50 000 x Konfetová munice
    1 x Královský měšec s kořistí
    2 x Dračí oheň 2. stupně

5. nováček

nováček Pisálek fóra

ahoj chápu to dobře že 2 kody spolu dají pak ještě třetí kod? páč ty 2 mám a šli mi vložit ale spolu nic

6. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Mini hra bude mít 3 části z nichž každá část kódu Vám dá menší odměnu. Pokud všechny správně vyřešíte získáte konečný kód s odměnami. Tak rychle než Vám odměny zmizí.
    Já tedy nevidím, že by se měli dávat 2 kódy dohromady. Ale až všechny 3.

7. nováček

nováček Pisálek fóra

• Zbytečná citace-var
    aha už to vidím budou 3 mini hry .-) tak nic

červený zelený a žlutý sem si nevšiml hned:) ale dík

8. Poseidon

Prosím dle pravidel. A barva je jen grafické rozložení zde. Standardně jsou minihry na DC v EN, sem Vám jen dává Leo z dobré vůle v CZ a na DC nejsou nijak barevné.

9. nováček

nováček Pisálek fóra

co nebylo podle pravidel prosím?

10. Poseidon

Stačí se podívat na pravidla máme je tu v podpisu. Konkrétně část označenou jako spam v tomto případě.

11. Bufonek1481

Bufonek1481 Perspektivní autor

aha a spam je že jsem se ptal na informaci ? .-) pokud vím spamování je zbytečné vypisování a zatěžování ale ne napsání si o informaci k akci atd..od tu ste nebo od čeho tu ste? aby ste psali " dle pravidel" :)

12. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

Jako "Perspektivní autor" by si už mohl vědět, že pokud reaguješ na příspěvek, který je hned nad tvou reakcí, tak ho nemáš citovat ;)

13. Leo.

Bufonek1481 sice nevím jak se to tebe týká, ale důvod upozornění má hráč napsané nahoře u příspěvku kde byla pravidla porušená. Jsme tu samozřejmě taky od toho aby jsme Vám poradili, ale taky aby jsme dohlíželi na dodržování pravidel fora.
    Geralt64 díky, bohužel se to tu omýlá dost často a stejně se tato jednoduchá pravidla pořád porušují.

14. Leo.

Kolik váží dárky? - 3 část

Nezáleží na tom jestli je velký, malý, těžký nebo lehký. Každý dárek vybíraný s láskou potěší. Ale jen ze zvědavosti, zkuste vyřešit jak těžké jsou naše dárky.

Jak hrát?
    - nejdříve podle nápovědy určete váhu každého dárku. Váhy dárků jsou mezi 1 - 9.
    - potom spočítejte kolik kilogramů musí vážit závaží na pravé straně každé váhy aby mělo stejnou váhu jako balíčky na levé straně (váha dárků = váha závaží)
    - váhy každého závaží napište za sebe v pořadí 1, 2 a 3 závaží
    - získáte třetí část kódu (5 čísel)

Jakmile vyřešíte všechny 3 mini hry složte jednotlivé části v pořadí 1, 2 a 3 mini hra aby jste získali konečný kód, který pište bez mezer.
    Přejeme Vám za celý tým krásné prožití Vánočních svátků, hodně šťastných chvilek s rodinou či přáteli a dárky, které Vás potěší.

How much do gifts weigh - Part 3 (players).png

15. Leo.

Platnost do:
    26.12.2024

Obsah:
    50 000 x Krvespalná munice
    50 000 x Sněhová munice
    1 x Knížecí měšec s kořistí
    1 x Lampa
    100 x Torpédo ledového sevření

Finální složený kód:

Platnost do:
    26.12.2024

Obsah:
    1 x Dračí truhla
    3 x Hromový blesk 2. stupně
    3 x Dělo Nadvládce 6. stupně
    1 x Císařský měšec s kořistí
    1 x Zpevnění ušlechtilou ocelí​

16. dedek1947CSA

dedek1947CSA Perspektivní autor

dal jsem jen 3.část kódu,mohl bych vědět jaký byl 1.a2. kód?,díky

17. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

Mohl bych já vědět, k čemu je nám 3x Lampa?

18. Poseidon

To ti nikdo nepoví ty můj kvítku medový :D Nevím už o tom psali admini dotaz při prvním kódu. Bohužel bez reakce, prostě se tak rozhodli.
    Co se týče kódů:

• BFKMG
    • TULPR
    • 16923

19. Aras_61

Aras_61 Pisálek fóra

Podla mna niekto pošuchal lampu a namiesto zbrojnice si prial dalšie lampi tak sme ich dostali všetci :D