Úvodní vyvážené regiony

Diskuze na fóru 'Obecné dotazy' zahájená uživatelem Geralt64, 19/8/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Geralt64

Geralt64 Polobůh fóra

Tak to se moc nepovedlo. Vlastně vůbec. Hrůza. Mapy 1 - 5 v podstatě odstranili ze hry.
    Střílel jsem na těchto mapách NPC a harpunoval do sezony. Teď už ne. Plazím se tam jako šnek. Strávil bych tam měsíc, než bych doharpunoval a dostřílel.
    Mapy 1 - 5 jsou pro mně nehratelné a nikdo mě tam neuvidí. Paráda je, když se tam skočí, že HP klesne na 300k + 100k. Když ale skočíte z5, na normální mapu, tak musíte celé své normální HP opravit. Pokud budete mít smůlu a bude tam enemák, tak nemáte šanci. Prostě paráda.

2. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

mapy 1 - 5 jsou určené pro začínající hráče, je to dělané tak aby velké lodě netopili malé hráče především.

3. Geralt64

Geralt64 Polobůh fóra

Tak to se dalo udělat daleko lepším způsobem. Mnoha daleko lepšími způsoby.

*Angie*EU2 tohle ocenil(a).
  4. Leo.

taky záleží na tom jak složité by byly technicky. Vyvážení regionu tak aby malí hráči nebyli topení na půl rány byo potřeba.

5. Geralt64

Geralt64 Polobůh fóra

Tak se dalo udělat, že hráči do nějakého levelu nepůjdou střílet na mapách 1-5, ne omezit hraní všem. Je to fakt nehratelné.

6. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Bohužel nemám tušení jako mají oni možnosti. Musí vědět co a jak mohou udělat. Na druhou stranu oni zas nechtějí hráčům odebrat možnost válčení, ale jde o to aby měli nějakou šanci a ne, že je tam nahání lodě co mají i silné lodě co potopit aby si nadělali body i když jich bude malinko, poškození, sezónu .... . Samozřejmě, že se předávají nějaké zpětné vazby na úpravu už pro ty malé lodě. Ale ber to tak, že tam přijede velká loď například dělat sezónu či jiný úkol má NPC na 1-2 rány pak ta malá loď nemá šanci.

7. Leo.

Zplozenec Akorra byl přidaný i na mapu 7/1 takže hráči s levelem nižším než 28 můžou dělat úkol tam

8. budha123

budha123 Zelenáč fóra

Za mňa idea dobrá ale celé zle prevedenie... Už keď tak dať do mapy lv 5 PvE zónu ako bola kedysi a nie toto. Čo pomôže nováčikovi že ma do lvlu 5 nejaých 10 diel ako každý keď príde na lv 6 a dostane one shot? Keď chcete zamedziť topeniu nových hráčov tak jednoducho dávať skoro nulové BP, ak ťa potopí lv 50 a podobne nie? Inak čo sa týka hry pre nováčikov tak som na novej lodi spravil behom cca 5 mesiacov skoro full loďku ak nerátam lvli, ktoré pokiaľ nezmenia aby mali pre mňa nejaký zmysel nezačnem robiť- na fóre som na to dostal odpoveď, že ak by to bolo easy tak by si si na vyššom lvli neškrtol čo napríklad vo veľa prípadoch nie je pravda a chodiť 5 máp hore dole pre pár BZ aby ma to pustilo na PZ ktorú zbúcham za pár minút no neviem [​IMG] Každopádne verím, že už keď začalo BP s takýmito zmenami tak pôjdu aj ďalej a dotknú sa aj PZ a úloh, ktoré sú z 90% čistý zabitý čas. Neviem či zbierate spätnú väzbu aj z discordu ale ak treba napíšem to aj na fórum. [​IMG] Ešte doplním na mape 6 ako je sopka a korytnačka tak voda v okolí je inej farby a celkovo to vyzerá na nejaký divný vizuálny bug.

9. Leo.

nejde o to zamezit topení nováčků, ale vyrovnat šance. To znamená,že na těchto mapách mají všichni vyrovnané hodnoty aby nedocházelo k tomu, že malý hráč bude opakovaně topený na jednu ránu. To muselo spoustu hráčů odradit. Naučí se bojovat ve vyrovnaných podmínkách.

10. Leo.

vaše názory i několik návrhů jsem poslala týmu.

11. *King*Diamond*

*King*Diamond* Zelenáč fóra

Dobrý den ,
    mám problém, před touto úpravou : Začátečnický (vyvážený) region - stupeň 1 - 5, jsem měl loď na herním lvl 2 , ale teď jí nemůžu posunout na další herní lvl , jelikož mi žádný zadavatel nedá úkol ,který by mi toto umožnil, tím pádem tuto loď můžete smazat ,aby Vám nezabírala místo na serveru - jen tak dál, větší kapky a houšť

12. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Mělo dojít nějaké automatické upravení aby mohli hráči pokračovat viz zaslané oznámení. Pokud tam je nějaký problém je zapotřebí napsat na podporu hry aby provedla kontrolu a případně dala problém k řešení dále. My zde nemáme jak tuto kontrolu provést. A pokud chceš smazat účet tak o to musíš též požádat podporu hry.

13. Leo.

změnily se úkoly pro tento region, jsou jendodušší a je jich míň, na foru v sekci Časté dotazy (obecné) - abecední seznam - Ú jako úkoly a PZ najdeš rozpis úkolů i por tento region tak ho zkus následovat od začátku.

14. Leo.

řešíš to už s podporou pokud vím, tak v tom pokračuj

15. Leo.

nikdo nic podobného nehlásil ani u nás ani v jiných regionech pokud vím.

16. *King*Diamond*

*King*Diamond* Zelenáč fóra

končím s touto hrou , poukáže se na nedostatek e hře a ještě s člověka udělají podvodníka , ale ti co tu podvadí mají zelenou