útočné mapy

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem martínek, 5/12/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. martínek

martínek Pisálek fóra

zdravím, tak to jste udělali díru do světa, přidat Sunbursty a přidat perly na behemontu, tím jste skutečně zvýšili atraktivnost vyššího levelu. Dovolte, abych se zasmál. A vzhledem k tomu, že smých léčí, budu si to oznámení číst každý den.
    Rád bych se dozvěděl, jaké další bonusy mi přinese vyšší level? Teoretickou možnost vydělat perly na behemontu a víc lodí na mapách, které do mě střílí a to nepočítám nabootovaný enemy, jak na behemontu, tak na mapách.
    Takže na konec tahle změna je naprosto nepodstatná, jen chudák poctivec, musí sejmout víc sunburstů aby vypadnul Amaterasu, booterů je to jedno. Palec dolů pánové a dámy.

ЌŔǚΜρΐΐК tohle ocenil(a).
  2. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj martínek, je to na tobě samozřejmě tě nahoru nikdo nenutí.

3. TiPi

TiPi Rádoby autor

Prej jen chudák poctivec každej teda až na vyjímky zůstává na 15 lvl aby mohl být na sluneční a ještě s botíkem.a právě že nejvíc těch nabootovaných lodí je na sluneční a pak chyběj při válkách a nebo si stěžujou že nemaj lvl když je event na mapě 16-20 a dělaj lvl:D:D:D

ЌŔǚΜρΐΐК tohle ocenil(a).
  4. O2tu

O2tu Stálice fóra

nehnevaj sa poseidon ale to je naozaj ubohy napad tymto nikto z slnečnej nepojde prečo by to aj robil zarobi si tam totiz jednoduchsie :p

5. ЌŔǚΜρΐΐК

ЌŔǚΜρΐΐК Perspektivní autor

Je to nesmysl slabe lodě zustanou na slunku protože střílí jen sunbursty a tech mají teď víc což je pro ně super a silné lodě z behemotu vám střílet levianty nebudou dokud prvních 150 nesundaji boty až pak tam naběhne zbytek..... atraktivnost by jste zvyšili pokud by jste zvedli počet perel za velkého behe a lehce ubrali zisku na amaterasu

6. _-........-_

_-........-_ Rádoby autor

o jakych BOTech pises? vsichni kdo je pouzivaj sou uz davno zabanovany , nebo se snad pletu?

Remiel tohle ocenil(a).
  7. lukas-reper1

lukas-reper1 Osvícený autor

_-........-_ on asi mysli tych co davaju do toho nemale peniaze a este k tomu botuju...tym hracom BP nemoze dat ban to bp su jak psi a platici ako granule :D(tym nechcem nikoho urazat)

8. stenne-cz

stenne-cz Perspektivní autor

ano pleteš se, já dostal ban, prej za boot a to sem nikdy žádnej program neměl a nepoužil
    a botáci jezdí vesele dál, oni prostě nedokáží bootery odhalit tak dali bany náhodně..

9. DarkAngels-CZ

DarkAngels-CZ Obyvatel fóra

:D:D:D..DD..dobrá provokačka ;)

Remiel tohle ocenil(a).
  10. martínek

martínek Pisálek fóra

Jen na doplnění: poseidone vypočítej si odkdy je pro malou loď výdělečný Amaterasu. Pak chvíli přemýšlej. Na sluneční je pro mnoho hráčů výdělečný jen Sunburst. Mám dmg 7700 s prachem na dutou a rozhodně se nepoženu na vyšší lv, protože mi to nic navíc nepřinese a na nějaký behemont se vám můžu z vysoka EDIT. Pro chytráka co psal o warech a chybějících lodích: podle mého sis naivně udělal vyšší lv, tvoje aliance neovládá behemont - tudíž argumentuješ tak hloupě - jinak řečeno rád bys střílel Sunbursty, ale nemůžeš, tak jen tlacháš.
    O bootech: Je naivní představa, že bootující zastaví stopka na 14 dní. A o rozdělení bannů (asi losem) si z hráčské komunity myslí každý svoje. Já osobně, že se Vám to kapku nepovedlo, protože booterů potkávám stále dost a jsou to ti stejní jako před bannováním, v jeho průběhu i nýní - tj. po něm.

11. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ne vždy vydělají malé lodičky na sluneční, pakliže tam zůstane spousta velkých lodí. Ano jde také o zrovna daný server. Bohužel ano, zatím nebyla spousta boterů postižena, ale nezbývá než doufat, že se to povede.
    Nejedná se o žádný dotaz zamykám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.