Podpora Úpravy fóra a zlepšení přehlednosti FAQ k eventům

Diskuze na fóru 'Oficiální oznámení' zahájená uživatelem XiangQi, 7/6/26 v(e) 8:30 PM.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. XiangQi

XiangQi Team Leader Team Seafight

Vážení hráči,

v následujících týdnech budu pracovat na úpravách fóra s cílem zlepšit viditelnost a přehlednost všech FAQ k eventům, a to s jasným důrazem na větší srozumitelnost informací.

Je možné, že mi bude trvat několik týdnů, než celé fórum postupně upravím a sladím tak, aby pro vás byly všechny informace co nejjasnější. Pokud tedy nějakou informaci nenajdete, prosím nemusíte se obávat, pracuji na tom, aby bylo vše v budoucnu lépe strukturované a aby fórum poskytovalo kompletní přehled o všech eventech.

Také vytvořím účty pro dva současné moderátory této komunity, protože plynně ovládají tento jazyk, aby mohli v tomto fóru odpovídat na všechny vaše otázky. Pokud byste měli nějaký závažnější problém, přesměrují ho na mě.

Chtěl bych také znovu poděkovat za veškeré komentáře, které jsem od vás v tomto fóru obdržel. Veškerou vaši zpětnou vazbu jsem předal našemu týmu, a proto vás prosím, abyste i nadále sdíleli své názory na jakékoli části hry. Jako zodpovědná osoba za tuto komunitu budu usilovat o to, aby byl váš hlas slyšet :)

Přeji vám krásný den!

Aras_61 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.