Úprava Eliášova ohně

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem ЌŔǚΜρΐΐК, 31/1/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ЌŔǚΜρΐΐК

ЌŔǚΜρΐΐК Perspektivní autor

Zdravím na fóru je napsáno:
    • ,,Vyvážili jsme Eliášův oheň: -33% zpomalení pro nepřítele, +10% k nabíjení, -10% šance
    Platí schopnosti pro nebeský oheň „exploze“ i nebeský oheň „blesk“?
    • Schopnosti "Ochrana nebes", "Výhoda pohotovosti" a "Přízeň nebe" platí pro oba druhy nebeského ohně, explozi i blesk.
    Dotazů mám několik:
    1. Jak se tato úprava má projevovat ve skutečnosti? (jak bude eliášův oheň působit?)
    2. Jak bude úprava fungovat po použití více ,,zpomalovaček'' na jeden cíl
    3. Jak budou působit talenty na novou funkci ,,zpomalovačky''
    předem děkuji za všechny reakce ať už BP týmu nebo hráčů

2. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj "ЌŔǚΜρΐΐК,

je to pěkný dotaz, oficiální informace, které máme jsi citoval nebudu opakovat.
    Pro někoho je to jasné a nemusí číst dále ... ;)

nejedná se o oficiální informace jen mé vysvětlení, které ale z ofika vychází

- 33 % zpomalení by se mělo odečítat ze základní max. rychlosti např. budeš mít základní rychlost cca. 931 bodů (bez přízně), tak při zasažení od nepřítele pojedeš o 33 % méně. Hodnotu tě z hlavy neřeknu, ale dejme tomu cca. 620 bodů, proč bez přízně, protože přízeň jde mimo procenta základu, nikdy se to zde nepsalo - nikdo se neptal (výjimka je graf, ale myslím, že je již neaktuální).

- 10 % menší šanci na zásah nepřítele, hodnotu máš v nastavení na moři např. máš nyní 132,5 % a sníží se tě na 122,5 % u běžného NPC nepoznáš u hráče a eventového NPC ano. (beru samozřejmě hráče s úspěšností nad 100 %)

+ 10 % nabíjení - u většiny hráčů 2,64 sekundy a při použití tohoto blesku, pokud počítám správně by to mělo být 3,34 sekund po dobu 10 sekund (3 výstřely).

na tvou druhou otázku neznám odpověď, chtělo by to vyzkoušet.
    na třetí otázku mě nyní nic nenapadá, musel by jsi být konkrétnější a pozor na co se zaměříš, jestli na hráče co pálí nebo na hráče který se brání.

pěkný den

3. ЌŔǚΜρΐΐК

ЌŔǚΜρΐΐК Perspektivní autor

tak za první odpověď děkuji to jsem se ptal jen pro ujištění zda to tak opravdu je
    2. chtělo by to ale bohuže nemám s kým tak jsem doufal že tady někdo ochotný napíše jak to funguje :)
    3. No myslel jsem spíš na toho co pálí ale když jsi to rozdělil na ty 2 skupiny tak si říkám že mě vlastně zajímají obě :)

4. BlackOuts

BlackOuts Vážený autor

Mirku rozpisal si to dobre až na jednu vec. + 10 % nabíjení - podla mna je to tak že na dobu 10 sekund ti zviši škody delamy. Podla mna je to na tych 10 sekund ako keby si použil dažd črepin

5. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj BlackOuts,

v první řadě, je dobré o tom diskutovat, tady je nato prostor.

Ale s tím co píšeš nesouhlasím, raketa má za účel protihráče ve všech směrech zpomalit. Jednoduše napsáno - hráč který je zasažen jede pomaleji, (opraveno) menší obranu a pomaleji střílí, bylo by trochu proti logice, aby to přidávalo hráči, který jí vystřílí. Až bude čas vyzkouším, natočím odkrokuju a po té budu o trochu chytřejší ;).

Pokud by mě někdo předběhl, dejte vědět, rád si to přečtu ...

pěkný den

Naposledy upraveno: 1/2/17
    ЌŔǚΜρΐΐК tohle ocenil(a).
  6. BlackOuts

BlackOuts Vážený autor

No neviem ale ked počas strelby na NPC aktivujem raketku tak sa mi automaticky zdvihne damage pri použiti elitnej municie asi tak 2-3tisic. U dutej municie mi to robi približne 500-1000 na ranu. Na hračov som to ešte nesledoval

Naposledy upraveno: 31/1/17
  7. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj BlackOuts,

uznávám že máš částečně pravdu u NPC Lucky Dragoun dutou municí se prokazatelně zvedne DMG a není to na 10 s, ale na 15 s, (při použití "ohnivé bouře" 8 ran). U Plameného Kohouta mám velký rozptyl a jdou používat střepiny, pravděpodobně mám o trochu vetší DMG, ale co střílím s bleskem střelím i bez, ale asi né tak často. U protihráče mi to zatím nejde rozklíčovat.

Přehlédl jsi jeden údaj, já zprvu také, - 10 % menší šanci na zásah nepřítele

to je důvod proč se ti zvedne DMG, protože má menší obranu.

Tady je názorně vidět k čemu slouží fórum, požádáme centrálu o doplňující informace i přes některé jasné věci mám pár nejasností.

pěkný den

Naposledy upraveno: 1/2/17
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.