Úkoly

Diskuze na fóru 'Technické problémy' zahájená uživatelem HaxLegend, 7/12/21.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. HaxLegend

HaxLegend Rádoby autor

Zdravím,
    v posledních dnech se velmi často setkávám s nějakou chybou úkolů, zájmena akčních... V přístavu mi akční zadavatelé nabízejí akční úkoly (hloupě řečeno) - jak se jim zrovna chce. Někdy přijedu a úkoly se zobrazí ale po kliknutí na jiného zadavatele už úkoly nenabízí nikdo... Mám jeden splněný (Ubrat 3,5M hp Bjorgoldovi) a nemám si kde vyzvednout odměnu nebo zvolit nový úkol, jelikož už druhým dnem mi všichni akční zadavatelé nenabízejí žádné úkoly.

2. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

Někteří zadavatelé pro běžné denní úkoly způsobují, že se potom nezobrazují úkoly u žádného jiného. Nevím ke komu pro úkoly jezdíš, ale v okně úkolů máš napsané komu ho máš odevzdat tak zkus jet hned rovnou k němu. Zadavatelé se v zadávání akčních úkolů střídají a najednou můžeš přijmout víc akčních úkolů protože jsou rozdělené do několika úkolových řad. Je možné, že nemůžeš přijmout další úkol protože už na něj nemáš místo?

3. HaxLegend

HaxLegend Rádoby autor

Místo asi nemám, ale u všech se mi zobrazuje "zadavatel pro tebe momentálně nemá žádný úkol" i když u kassandry mám vykřičník... Kliknu na ní a stejný text. Úkoly by se měli zobrazovat i když místo nemám, jen je nebudu moct přijmout, ale mě se nezobrazují žádné... Byl jsem u všech akčních zadavatelů v bezpečném přístavu 2

eniinail tohle ocenil(a).
  4. Leo.

ne bezpodmínečně. Odevzdej úkol ať máš místo a pak je objeď znovu. Komu máš odevzdat máš napsané v popisu úkolu.

5. HaxLegend

HaxLegend Rádoby autor

To bych rád, jenže ten úkol nemám ani kde odevzdat... Jen mě napadlo - nemohlo by to být tím že jsem ho přijal v jiném přístavu?

6. Leo.

nemohlo. Jaký je název toho úkolu? Když otevřeš okno s úkoly tak máš u něj na konci napsané, kde ho máš odevzdat.

7. HaxLegend

HaxLegend Rádoby autor

@Leo. Vyjádřil jsem se trošku špatně... Chyba probíhá následovně:

Přijedu do přístavu a kliknu na jakéhokoliv zadavatele a ten mi nabídne úkoly pokud pro ně splňuji nějaké podmínky...

Úkol přijmu a plním (konkrétně ubrat 2,5M HP Beranidlu a Main Ochránci)

U Beranidla se mi ubrané HP započítali, ale u Mainina Ochránce už ne...

Vrátím se do přístavu a úkol nikde

Kliknu na jakéhokoliv zadavatele a ten píše že pro mě nemá žádný úkol...

Dám restart hry a znovu kliknu na zadavatele a najednou pro mě má úkoly

Zavřu nabídku a jak mile jí znovu otevřu u KAŽDÉHO zadavatele tak mi napíše že pro mě nemá žádné úkoly...

eniinail tohle ocenil(a).
  8. Leo.

v tom případě bys nejspíš měl napsat na podporu, kde se to prověří a případně nahlásí na centrálu.

HaxLegend tohle ocenil(a).
  9. HaxLegend

HaxLegend Rádoby autor

10. Můžete mi napsat jak se dostanu na krakena ,když to nejde přes Tentakla pořád mi to píše BZ jak potom můžu splnit úkol ikona se mi neobjevuje a mám to roztažené na tři řádky

Naposledy upraveno: 8/12/21
  11. Leo.

asi už máš pořadník., podívej se tam kde máš ikony prachu, štítů, buffy, měl bys tam mít ikonu s pořadníkem. Potřebuješ další lidi aby vzali maso a až bude pořadník plný hodí Vás to na krakena

12. HaxLegend

HaxLegend Rádoby autor

@Leo. Nevím jak jemu, ale mně se už několik dní ty ikony neukazují i když mám aktivní střelný prach, agwe pláty a další bonusy tak v tom rohu nic nemám...

13. papa-xXx

papa-xXx Aktivní autor

ani mne to neukazuje uz nekolko dni sem tam 1

14. Leo.

zkuste si v možnostech roztáhnout to okno s těmito ikonami aspon na dva řádky a 6 ikon. Já s tím problém nemám.

15. papa-xXx

papa-xXx Aktivní autor

super ide to ked som to roztiahol ale doteraz problem nebol len asi 5 dni
    to neslo ale dik uz to ukazuje

16. Leo.

17. crabat

crabat Rádoby autor

Ahoj, u mě zase po sebrání masa ikona fronty na Krakena po chvíli zmizí. Někdy po minutě až dvou, většinou po něco málo vteřinách. Bohužel si nevzpomenu kdy to začlo ale už je to tak možná dva až tři měsíce. Mizí i po vyzkoušení rady viz výše :(

18. Leo.

pořadník bohužel zmizí, ale v pořadí jsi pořád a až se naplní tak tě to automaticky na mapu hodí. Stejně z něj nezjistíš kolik lidí po tobě maso vzalo.