úkoly, pirátské zkoušky

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem Agramon, 26/3/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Agramon

Agramon Pilný autor

Ahoj, mám dotaz. Je hlášená nějaká změna při vyzvedávání odměn za úkoly a pirátské zkoušky ? Já tam teď mám 2 nové tlačítka - jedno je zelené a druhé je takové do modra a na obou je napsáno KONEC. Dříve tam bylo vyzvednout odměnu a přerušit úkol tuším. Bylo tak vše jasné a neměl jsem pochyby .Může mi k tomu někdo něco napsat ? Nerad bych zkoušku dělal znovu. Jinak tohle může vymyslet jenom s odpuštěním blb.

2. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

Pokud myslíš okýnko co ti vyskočí když klikneš na zadavatele tak to není nic co by ses musel bát stisknout. Já to pozoruju u úkolů na mapách 30+. Je to zbytečná otázka jestli už chceš úkol odevzdat nebo si vyzvednout odměnu. Klidně na to klikni a potom tě to hodí do už známé tabulky na vyzvednutí odměny.

3. Agramon

Agramon Pilný autor

Ahoj, děkuji za odpověď. Zmáčkl jsem zelenou a hodilo mě to na tu starou tabulku. Jednalo se o zkoušku na 31. level a setkal jsem se s tím poprvé. Tak už všechno v pořádku. Sice netuším k čemu tam ten mezičlánek je,ale to už je mi vcelku jedno :).

4. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Bez delší reakce zamykám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.