úkoly, pezetky

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem ORП!§, 28/3/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ORП!§

ORП!§ Pisálek fóra

Zdravim nebylo by možne dát do pezetek a úkolu za jméno toho dotyčného NPC třeba do závorky na jaky mapě nebo bezpecny přístav je? (přístav označit třeba 1-7 zprava doleva ze spoda) opravdu mě nebaví furt logovat na forko a hledat to tam kdyz už tam umi dát jmeno komu to odevzdat mohli by k tomu aspoň přidat kde? bylo by to jednoduší (hlavne když všechno cpou do halvniho okna hry ˇ, jako nakup trh mojo atd ) když to někdo bude chtít dát do navrhu budu rád tam my to zamkl poseidon že nesplnuji podminky :D nějak sem to tam nečetl díky za čas

2. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

a nechtěl bys i abychom za tebe ty úkoly dělali? :D Seznam úkolů a PZ jsme vytvářeli sami tím jak jsme postupovali ve hře a to ve dvou jazycích. Myslím, že jsou tam všechny podstatné informace. Až tak, že by jsme Vám tam ještě vyhledávali kde se jednotlivá NPC nebo příšery nachází Vám to ulehčovat nechceme. Fórum je součástí hry a najít info kde je NPC není zas tolik práce.

3. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Hlavně pro případné předání v rámci zájmu hráčů je zapotřebí založit nápad v sekci návrhy a nápady dle pravidel.

4. ORП!§

ORП!§ Pisálek fóra

v pořadku jen by to ulehčilo hru a cmkam tez lognu se jednou za uherak a forko asi polovina lidi nečte, když vidím na co se tam lidi ptaj ulehčilo by Vám to práci ve hře, ale když to tak chceš je mi to fuk ;) já na forko taky nelezu furt

Naposledy upraveno moderátorem: 29/3/19
  5. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

Jak už jsem psala fórum je součást hry. Jedna věc je když při plnění úkolů na našich osobních lodích opíšeme zadání a zadavatele a jiná věc ještě k tomu hledat kde se jaké NPC nachází. To že na fórum nechodíš je jen ke tvé škodě, protože přicházíš třeba o bonusové kódy a určitě bych nespoléhala na to, že CM na chatu ti budou vyhledávat a opisovat z fóra informace. To totiž není jejich práce.

Bibi tohle ocenil(a).
  6. ORП!§

ORП!§ Pisálek fóra

po pravde s cmka ja vubec nekomunikuju od toho mam cech dik za cas protoze oni obcas vi uplny kulovy ;)

Naposledy upraveno moderátorem: 29/3/19
  7. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Bez delší reakce zamykám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.