Ukoly 31/1 extra ukoly

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem Elopsoid, 12/3/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Elopsoid

Elopsoid Pisálek fóra

Extra ukoly na 31/1 dosáhní reputace 2000 ..... směnárna na 40 korun ... ale jen jednou a ukol zmizí ???? po dosažení reputace 5000 taky zmizí? a po 10 000 taky????

2. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Osobně jsem to nezkoušel. Ale určitě tam bude nějaká prodleva jako je na munici.

3. Elopsoid

Elopsoid Pisálek fóra

• Zbytečná citace
    myslis jako prodleva cca 1 měsíc
    ,

Naposledy upraveno moderátorem: 12/3/19
  4. Poseidon

Prosím dle pravidel. Já tam dělal maximálně munici jinak se na těchto mapách moc nevyskytuji přijdou mi o ničem. Zkusil jsem udělat první 2 tak uvidíme. Zároveň jsem položil dotaz i dále bohužel zatím bez reakce.

5. killzoner_CZ

killzoner_CZ Magnát fóra

Jde to vyměňovat několikrát za den (cca každé 3-4 hodiny nevím to přesně)

6. Poseidon

To jde munice a seš si jistý i u těchto úkolů, kde se mění mince za korunky?

EDIT1:
    Co mi zatím bylo řečeno z jiných zemí tak by se to mělo resetovat prý každých 5 hodin podle nich. Tak uvidíme.

EDIT2:
    Nevím sice proč se nenabídlo nejdřív těch 40 korun nicméně:
    2019-03-12 16:01:32 Blahopřejeme! Úkol jsi úspěšně splnil!
    2019-03-12 16:01:32 Odebráno: 10xYulongská mince. Důvod: Zadání úkolu.
    2019-03-12 16:01:32 Získal jsi 20 x Koruny .
    2019-03-12 16:01:18 Úkol byl odstartován. Hodně úspěchu!

2019-03-12 20:07:38 Blahopřejeme! Úkol jsi úspěšně splnil!
    2019-03-12 20:07:38 Získal jsi 20 x Koruny .
    2019-03-12 20:07:38 Odebráno: 10xYulongská mince. Důvod: Zadání úkolu.
    2019-03-12 20:07:28 Úkol byl odstartován. Hodně úspěchu!

7. Elopsoid

Elopsoid Pisálek fóra

ano ty ukoly na munici se opakují a myslím že dřív než za 5 hodin.... ten ukol na 20 korun za 4 hodiny taky souhlasím-- ale ten ukol při dosažení 2000 tisíc reputace a 5000 reputace už se neobnovuje .. dneska jsem dodělal 5000 reputace a bylo to fakt dost munice a herního času a notabene jsem kvuli tomu kupoval čepel ... tak by mně zajímalo ,jestli je to OK nebo chyba...proč teda pak dělat dalších 5000 reputace .. kvůli 90 korunam jednorazově?

8. Poseidon

Nejsem si jist myslím si, že munice se opakuje co 4 hodiny. Nicméně přijde mi to kravina aby to bylo jednorázové i když co čekat u BP. Uvidíme
    Nicméně třebas je podmínka mít všechny ty reputace nebo nějaká.
    Ale jestli jdou killzoner_CZ i ty další opakovat tak pak by chtělo zjistit jak to dělá. Bohužel doposud jiné info nemáme takže to bude asi jako u většiny věcí hráči laborujte.

9. BlackOuts

BlackOuts Vážený autor

Elopsoid a kolko municie ti dava na vymenu ked maš splnenych tych 2000reputacie a kolko pri 5000. Ja som sa dostal zatial k 1200 približne a dostavam na vymenu 1000 municie . ako to je dostava sa viac alebo rovnako

10. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

Tak nevím, jestli si přesně rozumíte. Jemu vůbec nejde o úkoly, za které získáváte munici. Ty jsou pořád stejné. Ale je tam úkol "Směnný kurz", kde za 10 yulongských mincí dostanete 20 korun. Tento úkol se opakuje, stejně jako úkol na munici. Pak jsou úkoly ("Lepší nabídka", "Dobrá dohoda", "Slušná smlouva" a "Nejvýhodnější obchod"), kde se za 10 yulongských mincí získává více korun (40, 60, 80 a 90), ale musíte mít splněné reputace (500, 2000, 5000 a 10000). Jemu jde o to, že udělal 2000 reputace, ale za 10 mincí dostal 60 korun jen jednou, úkol už se nedá vzít znova, neopakuje se tak, jako úkol na výměnu 10 za 20. Je to chyba nebo to tak má být? Pokud strávil bůhví jakou dobu honěním reputací a pak si mince za koruny vymění jen jednou, tak je to od BP dost podraz a měla o tom být informace předem.

11. delo66

delo66 Pisálek fóra

Teraz si to Geralt vystihol presne. Ja som si tiež zobral asi pred mesiacom 40 korun a odvtedy ich už tam nemám.

12. BlackOuts

BlackOuts Vážený autor

ako mna tie vymeny minci za korunky nezaujimaju. mna skor zaujima či ked sa dostanem cez tie reputacie nad 2 000 tak či sa tam dostava aj na vymenu viac municie , lebo teraz dostavam 1000 a kvoly tomu sa mi tam ani nechce skakat. Mna len to zaujima či je tam potom viac municie

13. Elopsoid

Elopsoid Pisálek fóra

Odpověď na BlackOuts: ne nebudeš dostávat víc munice...to tam ani BP neslibuje.

14. Mike*van*Ghorenast

Mike*van*Ghorenast Perspektivní autor

Je vtipne,ze ked treba poslat flotilu tak 20-30k korun neni problem a teraz tu Elo riesis ulohy na 200 korun? Prepadni si 4 surprizov a problem vyrieseny.

congy71 tohle ocenil(a).
  15. congy71

congy71 Vycházející hvězda fóra

Až teraz som pochopil ze sa tu jedna o 40 korún... Môj názor je šetriť julongske mince a reputáciu samozrejme robiť reputácia je dôležitá na trofeje a za julongske mince sa dá počítať aj pridajú nove levely možno sa za to bude dat niečo kupovať (sloty na dela, talenty) a ak máš lvl 31 tak ti mohlo dôjsť že 40 korún není veľa

16. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

Samozřejmě na tom nezbohatneš, ale když už to jednou děláš s výhledem, že budeš mít možnost si vyměnit bezcenné (zatím) yulongské mince za koruny, tak chceš tu možnost využít.
    A mimochodem, reputace, kterou musíš dělat na výměnu mincí za koruny, nemá nic společného s reputací na trofeje.

Elopsoid tohle ocenil(a).
  17. Poseidon

Ano pochopil jsem ho na počátku. Nicméně bohužel žádná reakce. Jediné co můžu udělat předat situaci k nahlášení ale i tak se bohužel asi nedozvíme jestli je to chyba či záměr.

18. Elopsoid

Elopsoid Pisálek fóra

myslím ,že je to chybka.. celkem bych pochopil , kdyby zmizel ten ukol s horším přepočtem a při dosažení vyššího stupně byl nahrazen tim lepším ...to by dávalo smysl

19. Poseidon

Bez delší reakce zamykám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.