Úkoly (21lvl)

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem ..†~ĸﺖßa~†..©®*SCA*, 4/9/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Zdravím, v úkolech na 21lvl jsou místo BZ zobrazené perle... Už sem se těšil na ten balík a ono nic :-D :-D
    http://prntscr.com/cduz7o

2. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj ..†~ĸﺖßa~†..©®*SCA*,

díky za upozornění, hráči již tuto chybu nahlásili, je předaná dále k opravě, vyskytuje se i u lvl 23.

pěkný den

3. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj ..†~ĸﺖßa~†..©®*SCA*, jen doplním nejde jen o úkoly v rámci PZ bývá tato ikona i u akčních úkolů a podobně. Stačí si na jednotlivé ikony najet a uvidíš správnou odměnu i kdyby to byly perly. Nicméně jak již psal kolega byla předána žádost o změnu.

4. Díky, no já jsem se s tím setkal poprvé právě u těchto úkolů .. :) jinak díky za odpověd

5. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

Spolu s chybou, zobrazující perly místo BZ, se vyskytla i další chyba - v úkolech na 23.lvl je úkol odevzdej 500 korun a žádný ze zadavatelů (ani na 22/1 ani na 17/1) ty koruny nechce, nedá se pokračovat.

6. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj Geralt64,

díky za upozornění předáme dále k prověření a opravě.

pěkný den

7. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj Geralt64, zkoušel jsi to více dnů či jen 1. Tento problém jsem měl též, ale nevím jestli jsem něco udělal či asi tak po dalších 2 dnech mi tento úkol šel odevzdat na 17/1 a následně jsem tam přijmul další a ten šel hned odevzdat na 22. Odhaduji, že ti tam také jako mně svítí něco ve smyslu, že ti chybí 0 korunek.

8. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

Ano, svítilo tam Doruč 0 x koruny. Chybí ti 0. Dnes se to po několika dnech povedlo doručit. Hned je tam další úkol na doručení, tak uvidíme, co to udělá.

9. Mirek

Mirek Titán fóra

bez další reakce, zamykám

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.