Úkol Vovoi - vrah s černým srdcem

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem sabotér90, 7/11/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. sabotér90

sabotér90 Rádoby autor

Ahoj,

po delší době jsem se vrátil ke hře a aspoň částečně se aklimatizoval na změnu hry atd.

Začal jsem dělat úkoly, všechno šlape, ale sekl jsem se na úkolu od Nortona Maxwella (ta loď na 1/1). Mám úkol sundat (přepadnout) 1x Vrah s černým srdcem a najít Záhadné plány. Loď se mi normálně připočítá, ale za asi 20 - 30 lodí jsem ani jednou ty plány z něj nedostal.

Má někdo nějaké nápady, co s tím? Je potřeba jenom vytrvat a padne to až z nějaké xté loďky, nebo jste to měli hned?

Popř. u úkolu je napsáno "musíš mít level 5", s tím, že už dávno mám lvl 14... Takže jestli tohle hraje roli, pak asi RIP?

Díky :)

EDIT: název toho NPC

Naposledy upraveno: 8/11/18
  2. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

Ahoj sabotér90

u Vovoi úkolů je problém s více úkoly. Vovoi úkoly jako takové jsou hlášeny v chybách a čekáme na jejich opravu.

3. sabotér90

sabotér90 Rádoby autor

Ok Leo, díky ;)

4. pindrusec

pindrusec Vážený autor

ještě drobnost, jukni se do skladu na lod, občas , u nějakého úkolu se stane, že se to do skladu připíše , info na obrazovace ti nevyskočí a z úkolu to nezmizne jako splněné.

5. sabotér90

sabotér90 Rádoby autor

Není není, taky mě to napadlo... Tak snad to brzo opraví :)

6. BlackOuts

BlackOuts Vážený autor

sabotér90 skus zrušit ukol a spustit od znova . Ja som to mal tak isto ,ked som to robil a pomohlo reštartnutie ukolu Potom mi to dalo asi tak po 10NPC

7. sabotér90

sabotér90 Rádoby autor

Nene, taky vyzkoušeno :) Holt budu muset počkat na opravu (s tím, že snad někdy přijde)...

8. Tom

Tom Magnát fóra

sabotér90 tento úkol by ale měl fungovat normálně nemáme info , že nejde opravdu to zkus od znova občas to nejde hned.

Naposledy upraveno: 19/11/18
  9. sabotér90

sabotér90 Rádoby autor

Ok, tak zkusím ještě znovu párkrát resetovat a splnit...

10. sabotér90

sabotér90 Rádoby autor

Ok, takže úkol funguje, jen to chce přesnej postup - úkol přijmout, dojet na 5/1 a přepadnout. Mezitím nesmí být loď potopena, pokud ano, přijmout znovu. Při novém přijímání úkolu - prvně zrušit úkol, pak relog (stačí F5), pak přijmout úkol a znovu jet na 5/1.

11. Tom

Tom Magnát fóra

12. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

Mně to zase tak super nepřijde, když někdo musí dělat úkol a hlídat při tom spoustu blbostí. Super by bylo, kdyby to fungovalo normálně :)

13. Agramon

Agramon Pilný autor

Presne tak.

14. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

To sice chápeme, ale bohužel pořadí v jakém se opravují jednotlivé chyby si určuje dané oddělení to už neurychlíme.

15. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Bez delší reakce zamykám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.