Tržnice

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem BullĐoG, 14/6/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. BullĐoG

BullĐoG Perspektivní autor

Mám dotaz,vydražili jste někdo něco v posledních dnech v tržnici,podle mě tržnice opět nefunguje ani tam není kdo vydražil zboží za poslední dražby !

2. LadyJane.cz

LadyJane.cz Perspektivní autor

taky mam dojem 33 mega fuc a v posledni sekunde sem tam byl restart a nic

3. KaThaRsYs

KaThaRsYs Pisálek fóra

nie nalozil som tam dost zlata a posledne dva dni som nic nevydrazil ale ocakavam ze nahradu od BP nedostaneme

4. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj Piráti,

předáme dále k prověření.

pěkný den

5. ..Emkos..

..Emkos.. Perspektivní autor

mám stejný problém. sekundu před konce jsem taky dražil a za hodně a nic. V posledních 3-4 dnech jsem dražil za min 100M a nikdy jsem nic nevyhrál. Ovšem přisuzoval jsem to ostatním hráčům že byli lepší. To samé mám i já ve vydraženém zboží. Nic to neukazuje. Tento problém ovšem trvá již min 3dny. Opravdu by byla dobrá nějaká kompenzace. min vrácení zlata. Emkos

6. fundarkangels.cz

fundarkangels.cz Stálice fóra

tak mužou tam dát víc,je zpět bug se zlatem,přepad jsem tureckou miniloď a dostal 127 mega goldu :rolleyes:..nedivte se,že se pak draží za rance + auto klik;)

7. .WWW.

.WWW. Aktivní autor

Kokám, že se BP opět ukázalo, opravili tržnici. To jo , ale proč jí mám v ruštíně ? Opět krásná práce. Ať se dou bodnout páni odborníci. Kdyby takhle pracovali všichni tak tu máme ještě dobu kamenou.

8. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj .WWW., a nemáš vše v ruštině? Já jí mám v pořádku česky.

9. .WWW.

.WWW. Aktivní autor

• Doubleposting
    Tak už je to napůl, tržnice v češtině, seznam vydražených věcí v ruštině. :D:D:D

Hurá, sláva. Už je to celé v češtině.

Naposledy upraveno moderátorem: 17/6/16
  10. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj .WWW., to jsem rád. Ale prosím dle pravidel. Zamykám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.