TRŽNICA nefunguje?

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem Shadie, 9/10/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Shadie

Shadie Rádoby autor

Dnes od 12:00 sa mi prestali zobrazovať vydražené veci v tržnici (posledné dražby sa zobrazujú 11:00:00), takisto som nedostal žiaden vydražený tovar od 12tej hodiny doteraz... čo to má znamenať? Vytrieskal som od rána asi 15 mega zlata za dražby a nič.....

Naposledy upraveno: 9/10/14
  2. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj Shadie,

chyba s tržnicí je nahlášena a čeká se na její opravu.

díky a pěkný den

3. Shadie

Shadie Rádoby autor

Bude BP schopný spätne overiť vydražený tovar a pripísať ho? Alebo všetci čo dražili prišli zbytočne o zlato? Mám teda radšej nič nedražiť a čakať kým sa všetko opraví?

4. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj Shadie, raději bych počkal než se problém opraví. Jestli případně proběhne nějaká náhrada či ne, na toto téma bych tu nerad spekuloval.

5. cornwell

cornwell Pisálek fóra

Já mám stejný problém. Taky čekám co dají za náhradu jelikož nejsou postužení všichni hráči ale jen ti, co dali do dražby a vydražili.

6. PatrisCze

PatrisCze Zelenáč fóra

taky mam problem a o nahradu mi nejde hlavně abych dostal to co sem možna vydražil vic nežadam

7. Poseidon

Ahoj PatrisCze, problém je hlášený a čeká se na jeho opravení a postihuje všechny hráče. O případné náhradě my nerozhodujeme. Zdali bude probíhat nějaká globální zatím známo není. Doporučuji zatím nedražit.

8. *Lord#Smola*

*Lord#Smola* Zelenáč fóra

Presne tak ja som tak isto ja som tam nechal ale 30-40 mega a nebol som s toho ščastný

9. JEZUS-CR

JEZUS-CR Rádoby autor

To je super když je v nedělu mega hapy a první dražím!!! a pak až čtu, super BP. :-(

10. McGromer

McGromer Pisálek fóra

On není problém jen z tržnicí ( mimochodem, takhle bych potřeboval tržnici minimálně na 3 dny :rolleyes: )
    Na moři, mi nejde nakoupit munice, a když nakoupím u obchodníka, tak mi to akorát veme prachy a munice nikde. Už nemám čím střílet.

11. Shadie

Shadie Rádoby autor

Skús reštartovať mapu F5 ... napríklad vždy keď pohádžem mojo a dostanem nejakú muníciu tak na mori mi to neukazuje => musím dať F5 alebo keď kúpim z mora napríklad dutú muníciu, tak sa všetko aktualizuje a nemusím každú chvíľu klikať F5

12. Shadie

Shadie Rádoby autor

Tržnica už funguje :) môžte to zamknúť

13. Poseidon

Ahoj Shadie, ok zamykám na přání.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.