Tržiště - nákup za Perly

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem Corp.13, 17/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Corp.13

Corp.13 Aktivní autor

Server Globální Asie
    Dnes se mě stala taková věc : Nakoupil jsem za Perly 34 Tvrzených Trámů na Tržišti a Odečetlo mě to Diamanty , ale Tvrzené Trámy nemám . Restartoval jsem Hru i prohlížeč a nic . Komentovat nazor Podpory nebudu , ale , nepomohli mě . Pro CMka : Dá se to nahlásit od Vás ? Nejsem silnou Lodkou a tento počet Perel mě chvíli trvá než nasbírám. Děkuji za odpověd - Corp.

2. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj Corp.13, seš si jistý jediný kdo se může podívat na tvůj účet je podpora. A když jsem jí požádal o kontrolu tvého účtu dnes jsi 34 trámů podle lodního deníku nekupoval. Takže pak těžko očekávat od podpory, že ti dodá 34 trámů ,které píšeš, že jsi koupil jestliže jsi je nekoupil. Doporučuji prohlédnout lodní deník a poté odepsat. Děkuji.

3. Corp.13

Corp.13 Aktivní autor

Ted jsem to projel - bože já se spletl - já omylem koupil Krystaly - moc se omlouvám i na Podporu - jde toto vlákno vymazat . Dík. Udělal jsem chybu - ted teprve jsem na to přišel . Uznávám svou chybu. Corp.

Naposledy upraveno: 17/1/15
    Remiel tohle ocenil(a).
  4. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj Corp.13, omluva se přijímá mýliti se je lidské. Příspěvek zamykám. Určitě podpora nemá v plánu zbytečně něco hráči upírat pakliže je to jen trochu možné. Příspěvek zamykám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.