Tržiště/aukce

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem BlackTigerCze, 23/2/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. BlackTigerCze

BlackTigerCze Pisálek fóra

Dobrý den, nemůžu dražit předměty, od 22 hod 22.2.2017 nemůžu nic dražit. Na všech položkách jsou stále jedni a ty samý hráči. Na cokoliv jsem přihodil , tak jsem se ani neukázal ale zlato mi zmizelo. Hlavně by mě zajímalo proč, jsou všude stejní hráči a není nic volného po skončení aukce.
    Děkuji za vyřešení problému.

2. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj BlackTigerCze,

v tomto ti zde moc neporadíme, určitě zde nevyřešíme, dražba je třeba zkoušet, do jaké čásky seš ochotný v dražbě jít je jen na tobě, některé předměty se dají vydražit za málo a některé samozřejmě za hodně, zaláže na tom kolik na dražbu dáváš. Z vlastní zkušenosti vím, že když jsem dražil např. opraváře č. 4 tak mi 200 000 000 zlata nestačilo a dražbu jsem prohrál, zlato samozřejmě odečteno. ale je to o štěstí někdy stačí například na rege dělo dát 1M a někdy nestačí 30M. Někdo také využívá cechovní zlato, ale to je už jen na cechu.

Po skončení aukce, pokud dáváš aktualizovat stránku by mělo být vše volné, ale zase záleží jak je kdo rychlí, u nás např. je malý bukanýr volný, věřím že bych ho vydražil za 1 zlato, ale radji zkoušet nebudu, ostatní položky jsou do pár minut obsazené.

pěkný den

3. kandoll

kandoll Rádoby autor

ahoj Mirku, on ten problém je myšlen tak, že co vím hráč hodí 10 mega zlata na řekněme harpuny a poté je tam uveden stále dál bez přihazování každou hodinu, Tudíž dokud ho někdo nepřehodí vyhrává aukci za jendu cenu pořád dokola... Třeba přihodil včera ve dvě a jestli ho nikdo nepřehodil tak vyhrává až do ted. za jeden vklad.

4. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj kandoll,

díky za objasnění, chyba byla předána dále, jen prosím případně uvést server.

pěkný den

5. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

Je to i na GE3, zkusil jsem na brnění dát 50M a nezapsal jsem se. Zlato to odečetlo, na hlavní stránce, na moři ne. Na moři se mi zobrazoval jiný stav zlata než na hlavní stránce.

6. BlackTigerCze

BlackTigerCze Pisálek fóra

Ahoj Mirku , to že se tam ani neukážu kvůli tomu, že jsem dal malo to neřeším. Jde o to že na všech položkách byli jedni a ty samí hned po skončení aukce. Žádné položky nebyly volné. Aukce nezačala odznova a když jsem se chtěl podivat na vydražene předměty kdo co vydražil tak jsem měl prázdnou stránku. Je to server GE 2

7. kandoll

kandoll Rádoby autor

přídávám GE4

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.