Trhlina-dělo

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem Bjuty123, 11/10/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Bjuty123

Bjuty123 Zelenáč fóra

Dělo z trhliny za určité kolo mapy lze dostat jenom jednou tydne? Myslím to tak ze kdyz za tyden projedu 5krát 1-18 kolo tak z 10 kola dostanu to delo jenom jednou? a pak az po tydnu muzu znovu?

2. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

ano, u trhliny jsou dvojí odměny. Jedny jsou za první projetí a druhé jsou za jakékoli další projetí v té dané sezóně trhliny.

3. alka50

alka50 Pisálek fóra

Projela jsem dvakrát mapu trhliny ,ale poprvé to bylo správně a podruhé to nedávalo perly ,ale opět jako poprvé jen mince a perly žádné . Na stránce trhliny nebyl uveden čas dosažený poprvé. Glob.Amerika 3 cca 20k perel v pr….

4. Tom

Tom Magnát fóra

alka50 po jaké době jsi to projížděla jestli už náhodou jsi nejela znovu jako poprvé trhlinu ? Vždy po týdnu se resetuje a jede od znovu.

5. *nebojsa*cz-CSA

*nebojsa*cz-CSA Pisálek fóra

Tome chtěla se zlepšit ,v žebříčku byla uvedena proto to jela znovu. Hrajeme to celá rodina naše děti mají stejný problém ,ale neřeší to já to jel jednou a do konce kola to nestihnu jet znovu

6. alka50

alka50 Pisálek fóra

po konci trhliny jsem nedostala nic měla jsem dostat 4300 mincí

7. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

je možné, že jsi se nedostala na bodovaná místa. Do žebříčků bohužel nevidíme. Projdi si ale deník jeslti tam náhodou odměna není.

8. alka50

alka50 Pisálek fóra

55 místo

9. alka50

alka50 Pisálek fóra

Nechte bát mince nejde nám to z rodiny nikomu jsme čtyři jedná se o Glob.Ameriku 3

10. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Bez delší reakce zamykám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.