Trapné a opět chyby, chyby, chyby

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem ***ANGELIKA***, 2/9/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ***ANGELIKA***

***ANGELIKA*** Pisálek fóra

• Vulgarita
    Další trapná akce, která by sice mohla být zábavná, ale díky chybám je na prd. Jen pro pár vyvolených. Nejde nakupovat munice a vůbec nic nejen na černém trhu. Pokud už nakoupím, musím se odhlásit a znova přihlásit, aby se to vůbec připsalo. V horším případě se odečte měna, ale zboýí si můžu jen domyslet. Proč vůbec nějaké akce a synchronizace jsou. Kdyby se tým raději zaměřil na vychytání a opravení chyb než nějaké akce. Peníze by chtěli ale nic za to. Už se konečně vzpamatujte, ať je to hratelné!!!!! Suprová hra kterou jen kur..te.

2. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj prosím dle pravidel.

3. ~Cpt.McCoroner~

~Cpt.McCoroner~ Pisálek fóra

Kdyby byla hra jak má být tak i komentáře na foru by byli jak mají být. Nějak si to rozhořčení prostě vykompenzovat musí, jelikož od BP se nejspíš žádné pořádné kompenzace nikdy nedočkáme. S každou akcí je minimálně několik dnů něco v nepořádku. Pak po dvou týdnech přijde kompenzační kód který nám ale ani zdaleka nevynahradí ani to co jsme mohli nahrát a už vůbec ne ty nervy. ***ANGELIKA*** to vystihlaa přesně...

4. ***ANGELIKA***

***ANGELIKA*** Pisálek fóra

Tak čtvrtý den a chyba pokračuje. Za chvíli už budu bez munice. Lituji, že jsem kdy pitomou korunu utratila za nákup perel, když si nemůžu nic koupit. Děkuji, zavřete oči, odcházím. Strčte si to někde.. A nezapomeňte na vykřičník, že porušuji pravidla. Kdybych je porušovala jako vy, tak jsem na mizině.

5. -Applejack-

-Applejack- Zelenáč fóra

také jsem od pátku bez munice, už nemám čím střílet. koukám dnes opět nevyjedeme na moře....

6. Mirek

Mirek Titán fóra

bez další reakce, zamykám

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.