TO MYSLITE VAZNE?

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem Teddy!, 30/10/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Teddy!

Teddy! Zelenáč fóra

• urážky
    To co prislo tento restart, je podla mna dokaze uplnej EDIT z bigpointu. Cakat kym sa zmeni municia, naozaj? To uz fakt neviete co mate od radosti vymysliet. ANO PISEM TO SEM, LEBO MAM POCIT ZE UZ CELY BIGPOINT MA TECHNICKE PROBLEMY V HLAVE.

Naposledy upraveno moderátorem: 30/10/14
  2. AdmSity

AdmSity Osvícený autor

veď to trvá len cca 0,5 sekundy ... nemá to skoro žiadny efekt.. síce je pravda že kým nahodím štíty prach knižky a všetko tak to potrvá ale dá sa to prežiť

3. lukas-reper1

lukas-reper1 Osvícený autor

pri boji jeto neco ine ked prepinas ladovku vodo uder lamac atd podla zalezitosti tak nvm preco to tak je urobene nema to zadny efekt podla mna len zbytocne sa bude horsie hrat bojovat

4. MAXTONS

MAXTONS Velmistr fóra

no proti takovym bugum co kdysi byly jako je prepinani munice a ubira to tu prvni ze by ?

5. Slůňe_CZ

Slůňe_CZ Pilný autor

• vulgarizmus
    repere na 1 straně chapu sem v F4W ale na druhe straně mně více EDIT že na behe nejsou npc :)

Naposledy upraveno moderátorem: 30/10/14
  6. lukas-reper1

co?? na behe nejsou npc ? :D lol tak to je krasa :D

7. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj Piráti,

dodržujte prosím pravidla, NPC na mapě Behemotha předám k prověření.

pěkný den

Slůňe_CZ tohle ocenil(a).
  8. migo60[VIP]

migo60[VIP] Pisálek fóra

Ahoj, tento restart se opravdu povedl. Chci dodělat PZ a nejdou sundat příšery.

9. †—Đrake®—†

†—Đrake®—† Analytik fóra

Daju restart ktory nič nerieši. keby ho dali aspon dopredu vediet pol dna tak čert to ber. strielam 1a pol hodiny krakena a oni daju restart.odmeny žiadne lebo sa nedostrielal. A kvoli čomu ? aby sme vedeli kde je admiral.No fajn viem to aj ma to moc zaujima že na mape 1.1 sa zjavil admiral jack. Je to pre nas hračov doležite a zaujimave vediet ved sme aj niektory 20 LVL. a Leveli 1-5 tiež musia vediet že na mape 20.1 sa zjavil Admiral Quintor, aj ked nevedia ani čo to je

SemtexC∞L a Remiel tohle ocenili.
  10. lukas-reper1

:Dzajimave prenich aspon sa informuju :D

11. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj †—Đrake®—†, pakliže jsi někde nahoře a vyskočí info o tom, že se doje ukázal Jack by se stát nemělo. Každopádně spousta hráčů si stěžovala, na to, že se nevypisují admirálové ať už Marduk,... . A zároveň bych se nedivil, kdyby s tím byla svázaná i Svoboda, ale nebudeme spekulovat a počkáme do příště.
    Ahoj migo60[VIP], nemyslím si, že je to tímto restartem. Problém se započítáváním NPC a příšer do PZ je již nějakou dobu hlášen a bohužel se to občas stane.

12. Remiel

Remiel Mistr fóra

Proč mám čím dál tím víc pocit, že se nám snaží Bigpoint omezovat zisk perel: informace o Svobodě - je po akci a již to funguje). A nyní chybějící NPC na Behemontu. To nás chtějí opravdu tlačit k nákupu perel v platební oblasti, aby měli na vánoční prémie????? Jsem zvědavá jakou novou záludnost nám Dýňová slavnost přinese

-tomaslm193- tohle ocenil(a).
  13. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj Remiel,

nemáš tak úplně pravdu, jak jsem Ti již psal v jiném tématu u nás na serveru se oznamy o admirálech neukazovali přibližně 8-9 dní a NPC Svoboda byla jen 2 dny. Osobně mi vadí pouze admirálové, protože "Svoboda" je kolektivní hra a nemám rád hráče, kteří jen využívají a nic nepřináší.

NPC na mapě Behemotha je chyba, je nahlášena, stejně tak jako ost. týmy a čeká se na její opravu. Spekulovat o Dýňové slavnosti je předčasné, když ještě ani nezačala, každou akci je nejlepší hodnotit až po.

pěkný den

14. migo60[VIP]

migo60[VIP] Pisálek fóra

Ahoj, nemám problém s připisováním příšer u PZ, to by byl asi nejmenší problém, kdyby mi to občas nepřípsalo příšeru. Problém je v tom, že do nich nejde buď vůbec vystřelit a když se ti to podaří tak jim to vůbec neubírá HP. A teď mi poraď jak mám dodělat PZ.

15. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj migo60[VIP],

když nejde střílet příšeru, postačí přehodit harpuny.

pěkný den

16. migo60[VIP]

migo60[VIP] Pisálek fóra

Ahoj,

na přehazování harpun už jsem přišel, ale to neodečítající se HP je problém.

17. marcopolo77

marcopolo77 Zelenáč fóra

pekny den vsem mam problemecekpred 14 dny jsem si koupil zdvojnasobovac na 8 tydnu a dnes my zmizel co stim diky

18. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj Piráti,

jedině podpora více zde na fóru nevyřešíme.

pěkný den

19. marcopolo77

marcopolo77 Zelenáč fóra

ok dekuji za odpoved
    pekny den i tobe

20. Tenhle restart spíš více uškodil než pomohl .. Když už nebudem brát v potaz to překlikávání na moři, tak už jen to, že zmizelo některé vybavení u obchodníka samo o sobě něco říká .. Snad to co nejdříve dají vše do původního stavu a nebudou tam dál blbnout!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.