test na 22 level

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem *štěpánek*, 3/4/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. *štěpánek*

*štěpánek* Vévoda fóra

2. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

Musíš za zadavatelem Oswald Murray do bezpečného přístavu na 17/1. Ten ti dá sérii úkolů, z nichž poslední je ten, který musíš mít pro PZ.

3. *štěpánek*

*štěpánek* Vévoda fóra

Ano tak jsem to dělal,ale hráč ze hry mi řekl,že prý on úkoly nedělal. Rovnou udělal test.No já si myslím,že bez splnění hlavně toho posledního úkolu to asi jináč ani nejde. Přijal jsem úkol,který říká nasbírej 250 korunek a odevzdej na 17/1,lze tento úkol také přijmou na 22/1 (no to mě teda zrovna nejde ).Ok musím tedy udělat všechny ty úkoly. S výše popsaným úkolem je problém taktéž,přijmu úkol.A když získávám korunky střílením a přepadáváním NPC nebo sbíráním karga.V úkole mi stále svítí 0 ,žádné kjorunky to nenačítá .
    Dík

4. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj *štěpánek*,

pokud máš viditelný ten poslední úkol, který je podmínkou pro PZ, stačí udělat ten. Pro tebe samozřejmě platí zadavatel na 17/1, až budeš mít 22 lvl. potom jsou úkoly u obou, také to někdy dělá problémy, u jednoho úkolu se nabere na 22 a odevzdává na 17, ale to předbíhám. Nakonec to vždy všichni zvládnou.

Pokud ti to píše korunky 0, není možné, že bys je již měl ? Na moři to totiž píše doruč zadavateli 0 z 0 nebo něco podobného, ale znamená to většinou, že již máš splněno.
    Někdy musíš přijet hodně blízko k zadavateli a odevzdat. Kolik máš korunek nejlépe zjistíš na moři v nastavení v PH rohu

-úkoly
    -sjedeš dolu s roletkou
    -tam je další PZ označíš
    -v pravo v okně se tě ukáže nahoře potřebný úkol a musíš tam mít 1/1 - splněno
    -další požadavek je BZ např. 123.123.123/120.000.000 - splněno
    - a dole je PZ, kde je napsáno např. doruč 75000 korunek a v závorce je napsáno např. 50000/75000, to první číslo je, kolik jich máš až jich budeš mít 75.000, tak o ně složením PZ přijdeš

snad Ti rada pomůže

pěkný den

5. *štěpánek*

*štěpánek* Vévoda fóra

jsem level 22,to ujasním at víte .Nejlepší by bylo sem dát obrázek a hned by jste věděli co potřebuji.Poradíte jak ho sem vložit?

6. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj *štěpánek*,

nejjednodušší způsob je, že si najdeš na internetu uložiště, tam obrázek vložíš a sem dáš odkaz na ten obrázek.

7. *štěpánek*

*štěpánek* Vévoda fóra

Naposledy upraveno: 3/4/17
  8. Mirek

Mirek Titán fóra

korunek máš dost i pro PZ 23, na tom druhém obrázku je vidět, že nemáš ten poslední úkol splněný (0/1), jestli je to tento co máš zaplý, to nevím znám jen české názvy, ale klíčové je odevzdat úkol. Zkoušej oba zadavatele a přijeď lodí úplně až k němu, také tu psal hráč, že mu to nešlo a po 2 dnech odevzdal úkol bez problému, tak snad to není tvůj případ.

9. *štěpánek*

*štěpánek* Vévoda fóra

ok pokusím se o to zrovna:)

10. *štěpánek*

*štěpánek* Vévoda fóra

Úkol se mi povedlo splnit takto:
    Úkol jsem přijal na 17/1 a odevzdal na 22/1.Nic jsem ne střelil a žádné korunky nesebral.Mám jich asi dostatek.Párkrát jsem dal f5. Nyní mi to už dává v nabídce další úkoly.
    Když má hráč nasbírat 250 korunek do úkolu,ale už jich má dostatek měl by úkol jít přijmout a hned odevzdat,pak by s tím nebyl problém.

11. Mirek

Mirek Titán fóra

hlavně že to je vyřešené, při dalším úkolu budeš mít pravděpodobně opět 0 korun, protože jich máš 159.967, pokud by jsi jich měl 0, tak by tě to ukazovalo kolik jich máš nasbírat. Zapni PZ 23 a budeš jich mít rázem 159.967-128.000 a k další PZ je jich 175.000 to už jich budeš 150.000 potřebovat.

Pokud budeš chtít vlákno uzavřít, stačí napsat.

pěkný den

12. *štěpánek*

*štěpánek* Vévoda fóra

Test na 23 level mi zatím nejde zapnout ,páč mi asi chybí splnit poslední úkol.Ale možná některým hráčům to jde i bez splnění úkolů.Když jsem dodělal test na 22,hned po té mi to nabídlo poslední úkol,který je potřeba na test 23.Ale já nevěděl v tu chvíli o co jde.A ted je musím dělat komplet.
    Myslím,že prozatím je vše vyřešeno a snad to pomůže i ostatním hráčům.
    Jen bych chtěl ještě zmínit a myslím,že je to dost důležité.Trávil jsem spoustu času na mapách 21 ,abych mohl denně opakovat úkol ,který dává 5000 korunek.V domnění,že na 22 a vyšších mapách už jsou úkoly s denní odměnou jen 3000 korunek.Nikde se nepíše, aspon jsem si nevšiml,že úkol za 5000 korunek lze dělat i na vyšších levlech.

Můžeš uzamknot. Děkuji

13. Mirek

Mirek Titán fóra

na přání zakladatele zamykám

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.