Taverna - Časté dotazy (obecné)

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem Geralt64, 29/9/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

Včera došlo k aktualizaci tohoto vlákna: https://board-cs.seafight.com/threads/taverna.1509/
    V části "Síň slávy" je uvedeno 35 žebříčků, které je prý možné zde najít. Není to možné! Já jich tam mám jen 30. A spousta z nich je tam úplně zbytečně. Nevím, koho by mohlo zajímat, kdoví jak dlouho starý, Zloděj vajec nebo škody způsobené admirálským dělem. Nehledě na to, že několik žebříčků (např. Přepady nebo Zásahové body /PvP/) je už delší dobu nefunkční.
    Když už se snažíte udělat nějaký přehled funkcí ve hře, tak proč s chybami?
    PS: mám hodnost Pirátský král. Nad ní je ještě hodnost Vládce moří. Když si ale otevřu Dnešní hodnost, tak tam mám už dlouho uvedeno, že "Vyšší hodnosti než tato nejsou" ;)

2. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj Geralt64, došlo pouze k vložení kouzelné lucerny. Jinak vlákno je o přehledu toho co je v daném místě. To, že se něco bohužel neukazuje či je nefunkční my už bohužel neopravíme. Tyto problémy s žebříčky a hodnostmi jsou už dosti dlouhou dobu hlášeny. A je potřeba taky rozdělovat, že něco je kategorie ba dokonce jsem i dodával kategorie.

3. Mirek

Mirek Titán fóra

bez další reakce - zamykám

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.