Talenty

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem TINKA15, 15/7/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. TINKA15

TINKA15 Rádoby autor

Čau,chtěla jsem se zeptat-dnes jsem si udělala 65 talent za 5500 krystalu,5500 krystalu mi to vzalo mám další (65 talent),ale nejde mi dát na 6 stupen proti hráčum.Nějaké nápady pls?Upozornuji,že mám v tomto vylepšení už 16 talentu(stačí mi 15),ale holt nejde dát.

2. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj TINKA15,

jen se zeptám, máš v prvním sloupci 5 TB nebo 6 TB ?

pěkný den

3. TINKA15

TINKA15 Rádoby autor

Čauky Mirku,no mám tam 5/6 a když dám ten další talent,tak mi to nevezme,i když mi to má vzít po všech splněných.

4. .sh!my.

.sh!my. Rádoby autor

Ahoj Mirku, ja mam v prvnim sloupci 6 a zkousel jsem talent dat i jinam, ale po ulozeni mi ho to vyplivne jako bych ho prave udelal. Proste nikde nezustane.. asi chybicka :)

5. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj TINKA15 a .sh!my., nezáleží pouze na první cestě doporučuji přepočítat všechny ostatní cesty. Většinou bývá problém, že v jiné cestě máte také 5/6 a je potřeba mít všechny cesty splněné aby bylo možné talenty uložit. Pokud máte ve všech cestách 6/6 pak jedině asi vyčkat až budou dny talentů a talenty vyresetovat. Zde Vám na účty nevidíme to může pouze a jenom podpora, ale zaručeně ještě nemáte jinde splněnou podmínku.

6. TINKA15

TINKA15 Rádoby autor

Čau,takže si to spočítame pro Evženy-Cesta Ogun-Přízen nebes 1/6,Přízen ogun 6/6,Rychlost lovce1/6¨¨Alchymistické vědomosti6/6,Ruka lovce1/6,Rychlí odpal1/6 a ted mám Ogunová pěst 5/6 mám vytvořen talent a když ho dám na 6/6 tak mi to nenaskoči.Pokud mám něco špatně,tak budu ráda za pomoca pokud ne,tak budu ráda za kompenzaci-min. 5 talentu navíc;)

7. .Pingos.CZ

.Pingos.CZ Pisálek fóra

Ahoj, mám dojem, že poseidona stále nechápeš, proto se ti pokusím vysvětlit jeho poslední radu tak, jak jsem jí pochopil já. Nezáleží pouze na bodech v cestě ogouna, záleží i na agwe a legbě a tvůj problém nejspíš spočívá v tom, že v některé z nich není dodrženo "nové" pravidlo rozložení talentů - ogoun se zdá být v pořádku, chybu bych hledal ve zbylých cestách. :)

8. ΛΖLΛB

ΛΖLΛB Stálice fóra

Jediný co by to mohlo ovlivňovat je základ. Jak se píše výš tak byly v poslední době změny co se týkají talentů. Při poslední akci na talenty jsem udělal reset talentů a pak už jsem stejnou konfigurace znova nedal, protože v mém případě byla změna v cestě Legba kde nazačátku stačilo mít 5 talentů a teď jich tam musí být 6 než můžu dát talent do daru moře nebo do přízeň legby.

9. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj Piráti,

přesně jak to píše kolega a AZLAB, kdo navštěvuje fórum pravidelně, cca. před 2 měsícema tu bylo stejné vlákno, jen s cestou Legba, stejný problém, ten kdo má TB rozmístěné a nehýbá s nimi, tak se na něj nové pravidlo nevztahuje, pokud se vše vyresetuje, musí to splňovat nové, stejně tak jako přidělání dalšího TB. Žádné oficiální vyjádření k tomu nemáme, pouze z vlastních zkušeností a od Vás zde na fóru.

pro TINKA15

cesta Oguna bude v pořádku, ještě zde napiš ostatní cesty Loa, podle mě v cestě Legby budeš mít 1/6 a pod 4/6 a tam bude ten zakopaný pes, je to jediná cesta, kde je ten TB zátěží a každý ho má raději v daru moře. Pokud to tak je, tak oprava je vyresetovat a rozložit podle současného pravidla, tím přijdeš o 5 % v daru moře a získáš 5 % zlata z NPC a 2 % do hráče (nepřidělený), nic víc se nestane, pokud nemáš ještě na štítech 4TB.

pěkný den

10. TINKA15

TINKA15 Rádoby autor

Čau díky Mirku a tobě taky AZLABE.Napíšu ted ten zbytek.Základ-Kritický zásah4/6,Zkušenost nepřátel1/6,Odvážne srdce1/6.Agwe-Raketový štít1/6,Agweho zručnost3/6,Agweho vlídnost1/6,Agweho štít6/6,Postrach monster1/6,Agweho rozhled3/6,Výhoda střelce5/6.Legba-Bohatství hlubin1/6,Přízen legby1/6,Přítel větru6/6,Štastná ruka4/6,Dar moře5/6.

11. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj TINKA15,

Základ-Kritický zásah4/6,Zkušenost nepřátel1/6,Odvážne srdce1/6. - ok
    Agwe-Raketový štít1/6,Agweho štít6/6, - ok, jeden navíc
    Legba-Bohatství hlubin1/6, Štastná ruka4/6, - jeden chybí

díky za zpětnou vazbu, předešlá diskuze zde.

pěkný den

12. ΛΖLΛB

ΛΖLΛB Stálice fóra

Takže stejný problém jako jsem měl já před časem.
    Tady dřív byl požadavek 5 talentových bodů po změně 6. Bp každou chvíli něco v tichosti mění a nemá potřebu nás hráče informovat. Někdy jsou to maličkosti jako třeba to že už máme zase otroky a závažnější věci jako ty co se týkají talentů na který si musíme my hráči přijít samy i když třeba ve FAQ je opravené ...

13. TINKA15

TINKA15 Rádoby autor

Čau,takže opět díky za znázornění problému vše jsem ted pochopila,je tam v Legbě problém na těch 6 bodu hned ve startu,myslím že tohle se muže uzamknout.:)

14. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj TINKA15, to jsme rádi. Vyřešené tedy zamykám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.