Talenty

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem hugosamo, 11/5/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. hugosamo

hugosamo Perspektivní autor

Ahojte, je niekde prosim info o zmene poctu potrebnych talentov v jednotlivých cestickach z 5 na 6?

2. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj hugosamo, pokud se nepletu, ne žádné oficiální oznámení o tom nebylo. Ale v základním stromu je zapotřebí 6 talentových bodů.

3. ☢Arrow☢

☢Arrow☢ Hrabě fóra

ano je asi rok zpet

4. hugosamo

Ale nemyslim v zakladnom strome, ale uz v jednotlivych cestickach, ak som chcel robiť druhy stlpec, tak som v prvom potreboval minimalne 5 bodov, teraz potrebujem 6. A urcite je to zmenene od poslednej akcie talentov, pretoze niektori hraci maju napriklad v legbe v prvom stlpci hore 1 dole 4, ale ked si teraz prejdu mysou na druhy stlpec, ukazuje ze v prvom stlpci treba 6, a maju len 5.

5. Verbeia

Verbeia Global Team Leader Team Seafight

Ahoj hugosamo!

Áno, je to presne tak ako píšeš. V každej z troch ciest teraz v prvom stĺpci potrebuješ rozdeliť 6 talentových bodov. Taktiež sa stretávame s problémom, kedy má hráč v prvom stĺpci iba 5 talentových bodov a ďalšie voľné nemôže nikam umiestniť. Je to aktuálne v riešení, no žiadne oficiálne informácie momentálne nie sú. Osobne si už tiež nepamätám kedy vôbec táto zmena nastala.

6. hugosamo

Dakujem,
    urcite pri poslednej akcii na talenty, pretoze vtedy kazdy prehadzuje, a niektorim to potom neslo a ostali bez 6ky na rychlost(.

7. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

Podle mně tato změna nemůže ovlivnit 6 talentů na rychlost. Potřeboval jsi u Legby v prvním sloupci 5 talentů, v druhém taky 5 talentů a 6 na rychlost. Teď dáš do prvního sloupce 6 talentů, do druhého stačí 4 talenty a pořád máš 6 na rychlost. Jak dříve, tak teď je na full rychlost potřeba v Legbě 16 talentů.

8. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj Piráti,

přidám též své poznatky. Při poslední změně TB jsem přehazoval jak o závod a stačilo v každém sloupci 5 TB krom základního stromu, změna je max. od 20.4.2016. Mám to stále rozděleno v legbě první sloupec 1-4 1-5 a 6, takže pro mě bude změna při dalším vynulování 1-5 1-4 a 6, přesně jak píše Geralt64, rychlost beze změn, jen např. méně munice (1890-2026) vs. o 5 % více zlata z NPC. Ostatní cesty Loa se mi nezmění, protože mám jak prach na 6 st. tak i pancéřové pláty na 6 st. Spíše bych ocenil 75 TB, toto není nic zásadního.

pěkný den

9. hugosamo

Geralt nastastie mas pravdu, aj Mirek, dalej som uz nepozeral, automaticky som to bral, ze ked na druhy stlpec treba 6, tak na treti 12. Ale tam staci 10 takze rychlost bude ok, akurat ze budem musiet z druheho stlpca z daru mora dat jeden talent do prveho stlpca, a bude menej vybusnej z truhlic ((. A na 70. talent bude asi az v dalsej päťročnici. Nenasiel som v tom teda zmysel, preto to takto prehodili.

10. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

Souhlas Mirku, 75 talentů bych rovněž velmi ocenil :) Už dávno :)

11. Verbeia

Verbeia Global Team Leader Team Seafight

Bez ďalšej aktívnej diskusie. Zamykám a presúvam do archívu.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.