Talenty

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem MortySvK, 28/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. MortySvK

MortySvK Zelenáč fóra

Nazdar som tu nový mám 6 Talentov a rád by som vedel ktoru cesticku si mám vybrat :) ktora sa najviac oplati abysom nemusel zbytocne resetovat potom.

2. †—Đrake®—†

†—Đrake®—† Analytik fóra

ked maš šest talentov tak nemaš nad čim rozmyšlat. hned v zakade musiš dat 5 talentov a aš potom možeš ist do talentov ktore chceš. V zaklade daj hned do prveho 4 a do dalšich dvoch po jednom

3. MortySvK

MortySvK Zelenáč fóra

áno ale ja myslim celkovo do coho mám ist ked bude dajme tomu 40 bodov kde to mám mat aby sa mi to oplatilo :) vsetko na DMG rychlost a HP hlavne

4. _sandokan_CG!

_sandokan_CG! Stálice fóra

tak to kamarade musiš jeste hodně makat,protože 40 talentu nato co chceš nestači

5. AdmSity

AdmSity Osvícený autor

stačí 3-1-1 prvé.. a určite zo začiatku davaj oguna prach na plno a potom dmg na NPC
    PS: na full dmg a rýchlosť ti treba nejakých 51 talentov

6. MortySvK

MortySvK Zelenáč fóra

aha diky no 3-1-1 mám a dal som dalsi do rakiet ale mám si dávat talenty aj na zvysenie DMG Harpun? alebo sa to neoplati

7. _sandokan_CG!

_sandokan_CG! Stálice fóra

jak piše Admin,dej si do NPC a prach pak postupně mužeš dělat dalši

8. Mirek

Mirek Titán fóra

bez další reakce, zamykám

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.