takže týden už to nejede

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem železny.dědek.CZF, 29/9/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. železny.dědek.CZF

železny.dědek.CZF Pisálek fóra

opravdu mne může nějaký admin naštvat,když napíše na kritiku diskutovat dle pravidel.....
    ale kde se máme a jak se máme ozvat,že hra je nehratelná a jenom balíčky za peníze fungují...
    přitom když provozovatel neplní své závazky vůči klientům tak je to v naprostém pořádku....a nic se neděje ,jenom admin napíše "diskutujte dle pravidel" ...žádnou kritiku na BP ,adminy ...to je život ...držet hubu a krok a platit....

Andrii87.cz a dejdy tohle ocenili.
  2. Medvěd

Medvěd Pisálek fóra

Ahoj. O jakých závazcích vůči klientům mluvíš ? Je pravda, že jsem VOP četl už před dlouhou dobou, tak se možná pletu, ale pokud vím, tak tam nebyla garance procentuální dostupnosti serverů za rok, natož záruka nějakého technického stavu hry :)

3. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ano je tam za rok a hlavně nemůžeš brát celý den když se to seká pak zas to jede a podobně. Stížnost se dá napsat i slušně to za prvé. Za druhé to, že tu budeš vulgárně halekat po jakémkoliv členu teamu či BP opravdu nic nevyřeší. Za prvé nejsme jediný team a za druhé to pravidelně hlásíme. To, že se BP nerozhodne nějakou kompenzační poukázku vytvořit už je čistě jen na něm dělá je on.

4. železny.dědek.CZF

takže drahý příteli,když půjdeš do hospody a sedneš si a nic si nedáš na pití je to logické,že ti nikdo nic nemůže vytknout,popř.nemúžeš nic reklamovat, jsi tam dobrovolně,jen zíráš na stěnu,popř. budeš si číst...ale jakmile si objednáš pivo,stáváš se klientem a provozovatel musí plnit služby ,které jsi sis objednal...tzn. že pivo musí mít svoji míru,kvalitu! samozřejmě čisté sklenici, a musí projít nějakým technologickým zařízením,kterým prošlo (hygiena.ministerskvo zdravotnictví-kvůli alergenům atd.......
    čili pokud já si koupím třeba prémko na rok,či sekající ostří ,stávám se klientem a každý soud v České republice prohlásí,že jsi u té firmy objednal nějakou službu ,kterou provozovatel musí plnit a pochybuji,že německé zákony jsou postaveny na jiném principu....u soudu jsem neustále,,,(několik firem a organizací a furt se soudíme)....
    takže podruhé raděj mlčet a proštudovat zákony....

Naposledy upraveno: 30/9/19
  5. Cryman

Cryman Zelenáč fóra

Treba spísať oficiálnu sťažnosť na spoločnosť a zaslať ju mailovo buď na http://ec.europa.eu/consumers/odr. kde sa riešia mimosúdne spory v rámci EÚ v prípade zmluvných záväzkov pri nákupe online a zmlúv o poskytovaní služieb čo si spoločnosť neplní alebo odr@bigpoint.net alebo na túto mailovú adresu na riešenie sporov online priamo pre BP a čakať na vyjadrenie.

Prípadne na spoločnosť BP priamo do Hamburgu (ak sa nemýlim sídlo majú teraz tam) doporučene s dokladom s výzvou a následne čakať 30 dní na odpoveď.....ak nebudú reagovať poslať im 2. výzvu tzv. pred súdnu a v tom prípade už treba mať ale aj minimálne vytvorenú a podpísanú online petíciu od užívateľov hry Seafight s oficiálnou sťažnosťou a žiadosťou o mimosúdne vyrovnanie platobných balíčkov ktoré sú momentálne odpočítavené aj počas nehrateľnosti.....

Kto má chuť, môže sa v tom začať vrtať :) Nemecké zákony podliehajú taktiež EÚ súdu takže BP môže mať VOP aké chce ale EÚ zákonu sú im nadriadené v prípade online platobných stykov aj poskytovaní online služieb :)

železny.dědek.CZF tohle ocenil(a).
  6. ..ζαקקy..

..ζαקקy.. Aktivní autor

Nehledě na to že spousty lidí si kupuje různé buffy ty jsou na omezenou dobu a za tu dobu co hra nefunguje ale čas stále na buffu běží vám buff expiruje a balíčky nejsou zrovna nejlevnější již jsem to tu psal a napíšu to znovu jen to chce poslat dál ne jen přečíst vím že asi česká podpora nic neudělá ale může toto poslat dál hlavně jim napsat že lidé ty balíčky kupují za reálné peníze !!! Poseidon: hlavně nemůžeš brát celý den když se to seká pak zas to jede a podobně. to nemyslíš vážně když tu můžeš trávit cca 12 hod aby jsi nebyl v - tak s tech 12 hod to funguje cca 1,5 hod ? a nehledě na to že spousty lidí si sem přijde odpočinout zahrát a hra nejde každej nemá čas tu vysedávat celý dny . prostě od doby co daly nové mapy 41-45 tak hra nefunguje ...

7. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

Bohužel sídlo BP je v Německu a řídí se tedy německými zákony a obchodním zákoníkem. Pokud by tedy došlo k soudnímu řízení řídilo by se německými zákony a spor by řešil německý soud.

8. Leo.

Urgujeme to co chvíli, taky jsme hráči a když si v mezičase mezi reálnou prací, prací pro BP a rodinou chceme chvíli zarelaxovat hra nejede. Štve nás to stejně jako Vás, jenže na 5 urgencí, že MS1 stojí nám odpoví jednou a to ještě, že nemá smysl dávat restart, protože nic nevyřeší. Bohužel musíme počkat než zjistí co to přesně způsobuje (víme, že něco v mapách 41-45, ale neví se přesně co) a teprve pak dát opravný restart. Zrušit nové mapy dočasně je až poslední možnost, protože hráči, kteří už mají třeba lv 42 by o všechno přišli a nebylo by možné to vrátit.

9. congy71

congy71 Vycházející hvězda fóra

Milí dedecku ak si kúpiš pivo v krčme a prinesú ti teplé pivo v spínavom pohári... Povieš obsluhe co to ma znamenať, buď sa ti ospravedlnia a dajú ti kompenzáciu alebo sa na teba vykaslu a nikdy nepôjdeš do tej krčmy... Ale pokiaľ majú niake serverové problémy s výkonom.. To isté ako s pivom Pokiaľ ne opravia problém s chladením piva, nedokážu ho schladit na požadovanú teplotu.. Tak tuu kompenzáciu nedostaneš... A môžu zavrieť z technických pričiň BP to neurobil. A je len na nich či dajú kompenzáciu alebo nie

10. železny.dědek.CZF

congy71 : tak to mne neznáš,sice jsem abstinent,alkohol v žádné podobě, ale jsem kafař, už 2x jsem se obrátil na potravinářskou inspekci,(telefon na ně mám a je tam naštěstí chlap,co chodí ke mně na kontrolu),kolik dostali pokutu za nekvalitní ,studené kafe děláné z logru to nevím,ale byli dost naštvaní....to mi prozradil inspektor.... jo to kafe jsem jim vrátil a neplatil

11. congy71

congy71 Vycházející hvězda fóra

Železný dedek takto by si sa mal vyhrážať na centrále BP ale nie na českom fórum kde nikto stým nemá není konateľ firmy ani nič maximálne zamestnanec ale aj to by som si nebol istý

12. Pokiaľ by sa niečo riešilo súdne Leo, tak v 1. rade rieši sa nemeckým súdom áno AVŠAK pokiaľ sa podá odvolanie na európsky súd tak sú nemeckým zákonom nadriadené a bude sa to riešiť na európskom súdnom dvore úplne iným spôsobom :) :)

13. Leo.

to ano, unie má vlastní soudnictví, ale i tak se to bude řešit podle odlišných zákonů jako jsou české a věřím tomu, že BP má excelentní právníky. To nic nemění na tom, že mě to taky štve, ale bohužel ani ze své pozice toho moc nezmůžu. Stěžuje si víc zemí, my podali návrh na solidní odškodnění, ale jak už se tu psalo několikrát je čistě na BP jestli a jaké dá odškodnění. To by samozřejmě přišlo až po opravě, která zatím nebyla oznámená.

14. cz¤REBELS¤cz

cz¤REBELS¤cz Stálice fóra

♖.єχρєят..!.[ѕνк].♖no nemas tak docela pravdu jestli ze podnikas na uzemi jineho statu musis se ridit zakony dane zeme v ktere provozujes svou obchodni cinnost

15. Leo.

ano, ale jen do určité míry, pokud je na firmu podaná žaloba, řídí se zákony země, ve které je hlavní sídlo firmy. To je ale téma, které sem ani moc nepatří. Podstatné je aby našli problém a opravili ho co nejdřív.

16. Agramon

Agramon Pilný autor

Cus, ctu to forum kazdy den, ale tady me zarazi jedna vec. Pise tady zelezny dedek porad dokola, ale to tam na tom servru hraje sam ? Pokud je tam takovy problem, proc tu nejsou desitky stiznosti od nasejrenych hracu ? Proc neni vytvorena oficialni anketa s dotazem, komu to nebezi ? A az vas bude treba 100, tak to poslat na BP s nejakym drsnejsim vyjadrenim, ale tohle je tak trochu k smichu...Hlavne podle pravidel !!

17. Leo.

Ano, int 1 a ještě jeden server má už několik dní obrovské problémy a řeší se denně s centrálou. Stížnosti se řeší především na chatu a už několikrát jsme psali, že bohužel restart nic nevyřeší, ale že musíme čekat na opravu problému. Stěžovat si pořád dokola tedy nemá smysl.
    A drsnější vyjádření sice můžete centrále poslat, ale my za tým si stěžujeme několikrát denně a i tak musíme pouze počkat na opravu.

18. ondraz.cz

ondraz.cz Stálice fóra

leo ma pravdu,lidi si stezuji na chatu,ale chudaci cm kteri za to nemuzou. ale ted k tematu. pracovat tak jak programatori tak z sem bez prace. nove mapy evidentne delaji problemy a oni ne a ne na nic prijit :D tak je proste zavru a pak resim co dal.a to ze by lidi o neco prisli bych nepsal,kdyz dokazete pouzit scripty na odebrani nepravem ziskanych veci,dokazete udelat script na vraceni prostrilene munice treba.. ja treba prisel o nejake prizne a to nepocitam dustojniky co nejsou take zadarmo. je to skoda. ale co naplat kdyz programatori uz tyden premysli misto aby jednali. tak snad se to da brzy doporadku. pekny den bando :) PS:diky tomu ze to nejede jsem si alespon zaridil spousty veci :D

19. Baba_Yaga

Baba_Yaga Rádoby autor

Zdravím,globálna europa 7 momentálne mi už hodinu nejde sa dostať na more ani cez klienta ani cez prehliadač 59 percent looging in user a tam som skončil :) Prajem peknú hru.

20. papa-xXx

papa-xXx Aktivní autor

momentalne prebieha sloboda a nefunguje skoro nic z akcie kluce sa nedaju kupit a ak ano po otvoreni truhlice to vidiet az v denniku ale iba to ze bola otvorena nie co v nej bolo a ani ulohu neodcita a uloha na 5m hp slobode nejde vobec .po prechofe na inu mapu nemam hp ked ho opravim lodka mi plava aj tak oko z 0 hp .to len pre info nestazujem sa :D

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.