Světlo z Tortugy

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem ***ANGELIKA***, 6/4/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ***ANGELIKA***

***ANGELIKA*** Pisálek fóra

Může mi někdo vysvětlit jaký význam má světlo z Tortugy. Kdykoliv ho zapnu a opravuji loď /upozorňuji že nestřílím/ tak mě vždycky sestřelí. Neměl bych být náhodou neviditelný. Nebo to je jen pro někoho???

2. lukynko123

lukynko123 Pisálek fóra

nvm ci sa mylim ale zda sa mi ze raz sa dal kupit balicek ktory umoznoval vidiet aj lode pod svetlom... je to uz davnejsie ale dalo sa to kupit a aj som si to overil na niekolkych naj hracov a videli ma pokazde a hned ma aj strielali ucty som aj vystriedal ci to neni nahoda no fakt ma vzdy videli...

3. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

O takovém balíčku tedy nic nevím (hraju skoro 6 let a za tu dobu takový balíček nebyl), ale každopádně kdysi fungoval nějaký bug nebo co, který umožňoval větší dostřel a vidět lodě pod světlem, ale to už je hodně dlouho.
    Nemohlo se Angeliko stát, že tě měl někdo nakliknutou ještě před tím, než si skočila pod světlo? Z toho co píšeš, by to bylo možné, protože píšeš, že pod světlem opravuješ a ten, který tě stopil, si pro tebe mohl přijet ještě jednou :)
    Může se i stát, že tě někdo naklikne náhodou, ale to se stává málokdy.

4. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj ***ANGELIKA***, tak jak píše Gerald buď tě měl zaměřeného dříve a nebo pokud tě špicluje a ty stojíš a jen opravuješ není zas takový problém si myslím tě zakliknout.
    Pokud by šlo o to vidět hráče pod světlem. Ano bohužel dříve na to hráči ve velkém využívali nepovolené programy. Nyní tomu snad již tak není.

5. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

Jen pro upřesnění: Jsem Geralt s "T", ne s "D" :)

6. Musím súhlasiť s Angelikou, tiež sa mi to stalo pred pár dňami. Mal som tortugu, opravoval som (žiadna NPC má nestrieľala) a išiel hráč okolo mňa a začal po mne strieľať (nie, nemal má odkiaľ vidieť ani ma pred tým nestopil)

Je buď chyba v tortuge s použitím opravy alebo niekde inde.

Lukynko123 ako píše Geralt ( :D ) o takom balíčku počujem prvý krát a to hrám skoro 9r ;):cool:

7. Orbis67PA[SK]

Orbis67PA[SK] Rádoby autor

no lodka sa da aj nastrelit ked budem klikat ...

8. Keby som hral 1-2r tak sa nehádam, no hrám vyše 8r skoro 9,....

Hráč sa stočil priamo za mňou keď som mal tortugu nemal má kde vidieť ani ma predtým nestopil

Istý čas bola chyba (neviem či je ešte stále) že pokiaľ do teba vystrelili sa tortuga zrušila....

Preto by som sa nedivil keby bol v tortuge ďalší Bug

9. Orbis67PA[SK]

sorač nechcel som ta urazit ---ale ved tu je všetko možne..bugoši su všade to suhlasim z tebou.

10. V poriadku nič sa nestalo ako urážku som to ani nebral :) :)

Išlo skôr o to, aby som upozornil na to že síce to Angelika písala ako "zelenáč fóra" (ja tiež nemám nejakú vysokú hodnosť na fóre i keď dlho hrám) ale pravdy na tom niečo bude a kvôli tomu aby sa to nebralo len na ľahkú váhu a zároveň sa to nespochybňovalo :) :)

11. Orbis67PA[SK]

neskrotna angelika si povedala svoje ....ale to nebolo pekne že piše zelenač...ja tiež hram len 7 r. ale želam ti peknu plavbu aj život---:):):)

12. Nemyslel som to ako urážku, len niektorí hráči hľadia iba na titul na fóre a podľa toho usudzujú že ten hráč tu je len pár dní ;)

Tiež neviem ako dlho ona hrá, bolo to myslené ako príklad ;)

13. Orbis67PA[SK]

jjj chapem ta človek sa vlastne uči cely život neznasam ludi tiež čo sa chovaju ako zjedli všetku mudru kašu sveta:)o_Oo_O

14. jєssιєjaмєs_čяc

jєssιєjaмєs_čяc Stálice fóra

wartool :D občas to někteří borci zapínají :D nakliknout tě může jenom člověk kterej tě hledá, nebo pokud blbě stojíš na glitzu atd.. změnili to teď tak ze tortugu můžeš mít nekonečně ale jednou tě střelí a tortuga zmizí (v rozporu s posledním oznámením že tortuga zůstane aktivní i po potopení co si tak pamatuju)

15. socient

socient Komisař fóra

Tortugu mať neobmedzene mat nť určite nemôžeš ... to by znamenalo, že aj keď sa odhlásiš a prihlásiš, tak ju stále máš alebo po reštarte.

16. BŁAZON...!.[SVK]™

BŁAZON...!.[SVK]™ Pisálek fóra

Dnes som skúšal jednu vec s tortugou a to nakliknúť spoluhráča ktorý s ňou stal presne na glitzke a nešlo to vôbec následne sme si to vymenili a on ma tiež nedokázal zamerať takže jedine v tom bude Bug

Je pravda že upravili tortugu, teraz ju máš neobmedzený čas pokiaľ hráš samozrejme

Už ti neukáže pri zapnutí čas 3h ale počet tortúg ktoré vlastníš :) Taktiež odskúšané

17. -medved78-

-medved78- Aktivní autor

asi tě zaměřil náhodou občas tak najdu hráč pod světlem , ukáže se mi taková pracka místo šipky

18. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj Piráti,

v současné době máme pouze informace, které máte k dispozici na fóru:

Udělejte Vaši lod neviditelnou pro sve bojovníky. Světlo z tortugy zmizí v případě odhlášení, přeskoku na bonusovou mapu, útoku na jiného hráče. Platnost tohoto světla je 3 hodiny a nelze s ním sbírat glitzy.

Vzhledem k tomu, že existuje mnoho hráčů zneužívajících Světlo Tortugy, rozhodli jsme se provést změnu nastavení pro tuto položku. Poškození a šance na zásah byla snížena na 1%. Takže ve skutečnosti nemůžete poškodit jiné NPC / hráče zatímco je Světlo z Tortugy aktivní.

ale z vlastní zkušenosti, stejně jako každý jiný vím, že došlo ke změně, čas již není limitovaný, odhlášení, bonusová mapa, teleport, útok aj. deaktivují tento předmět. Nakliknout hráče pod tortugou mi jde, s tím problém nemám, při výstřelu se protihráči světlo deaktivuje ikdyž on sám je neaktivní. Cooldown byl též zkrácen. Poškození a šance na zásah 1% - nezměněn. Žádost o nové info předána výše, po obdržení nových informací Vás budeme informovat.

pěkný den

19. ΛΖLΛB

ΛΖLΛB Stálice fóra

Někdy mi připadá že si hra žije svým vlastním životem, že ani bp neví co se ve hře druhý den změní nebo nepovažuje za důležité nás o změnách informovat. Teď je to že se světlo chová jinak nebo že je nový efekt svíčky ...

20. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj ΛΖLΛB, neřekl bych, že neví, jen prostě informují hráče pouze s některými z důležitějších změn.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.