strelba

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem ツ乂乂乂ΚΤΜツ, 15/10/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ツ乂乂乂ΚΤΜツ

ツ乂乂乂ΚΤΜツ Perspektivní autor

zdravím, už je to dlhšiu dobu čo maju všetci okolo mna vysoký dmg a ja nie hoci mám všetko okrem diel naplno, teda že delá mám len 60ky na 5 +34 voodoo na 1, strielam tak 25 hračom zatial čo oni pod 40 skoro nejdu, ano aj obranu mam naplno, drahokamy dmg 17%, presnosť 8%, obrana 17%, vyhnutie 11,5, talenty samozrejme aj opevnenia, moja otazka je či všetci maju voodoo dela na 4 alebo kladiva alebo mi niečo ušlo, nehrám pravidelene a ani nejak moc, zato už 7my rok, podobnú témusom nenašiel a ani na 21 s vojakom im toľko nedám. dakujem

2. fearless

fearless Zelenáč fóra

Taky mi to přijde :D mam 300 voodů děl + kněze a full lod dmg a vše a stejně se najdou tací kteří mi daj normal dmg přes štíty 60k dmg zatímco já sotva 25k hold maj ty kladiva na nejvyššim stupni i když tomu moc nevěřím.

3. ツ乂乂乂ΚΤΜツ

ale ved nieje možné aby to mali takmer všetci, včera som akurat dostal 83 kritický na štity normalne, načo mam potom všetko v obrane?

4. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj ツ乂乂乂ΚΤΜツ,

veškeré dostupné/potřebné informace jsou v FAQ, již více krát jsem zde psal, že plno věcí se změnilo, před 5ti lety bylo vše jednodušší, nyní musíš mít vše na paměti, hlavně co s čím souvisí a zkoušení je na dlouhou dobu. Děla nejsou zanedbatelné, ale jsou důležitější věci (obrana vs. proti obrana), dát si 5 a 5 dohromady ať již během roku nebo při této akci.

Více Ti neporadím, možná ostatní spoluhráči.

pěkný den

5. ツ乂乂乂ΚΤΜツ

nemyslím ani tie boostery z akcie, pozrem faq ale aj tak mi neni jasné čo mi chýba, keby mám rozdiel do 5k tak to neriešim ale je tam aj cez 15, forum sledujem pravidelne a aj tak som nepostrehol nič čo by sa mohlo tak rozšíriť medzi toľko hráčov

6. Mirek

Mirek Titán fóra

bez další reakce, zamykám

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.