Střelba harpunami

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem sabotér90, 20/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. sabotér90

sabotér90 Rádoby autor

Ahoj, mohl by mi někdo vysvětlit, proč se střelba pořád vypíná? Nahlášeno to bylo před dost dlouhou dobou...
    Nebo je to výtvor BP, aby od toho hráči neodtrhli oči?

2. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj sabotér90,

původně to byl záměr na zmaření botů, původní to odradilo, nyní je to spíše na obtíž, ale nesleduju vývoj botů, jestli je to ještě účelné. Je to nahlášeno a je pouze na provozovateli hry, jak to vyhodnotí, případně upraví.

pěkný den

3. Korkorán69

Korkorán69 Pilný autor

No obtěžující to rozhodně je,obzvlást,kdyz má hráč vylepsenou rychlost harpunovani,to pak docela ztraci smysl

4. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

*** je "stroj", kterej tu střelbu zapne znova a je mu to jedno, jedinej, koho vypínání harpunování štve a omezuje, jsou normální hráči, kteří střílí "ručně". Sundám třeba 4 orákula bez problémů a pak střílím jedno, kde musím zapínat harpunování po každé vystřelené harpuně :mad: Nevím, jestli to dříve na boty fungovalo, dost o tom pochybuju, ale třeba jo, mně to ale štve.

5. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj Geralt64,

dříve ano, bavil jsem se před 2 lety tím, že jsem nastřeloval akční kry, boty jezdili a nic nestřelili, ale současný vývoj botů neznám.

pěkný den

Sheriff_cz tohle ocenil(a).
  6. sabotér90

sabotér90 Rádoby autor

Hmm, docela to otravuje, dám střílet orákulum, jdu si udělat čaj, koupit snídani, příjdu zpět a ejhle: loď stojí, nic se neděje, jen orákulum zbývá půl HP... je to otravné

7. Verbeia

Verbeia Global Team Leader Team Seafight

Bez ďalšej reakcie, zamykám a presúvam do archívu.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.