Stížnosti

Diskuze na fóru 'Uživatelský koutek' zahájená uživatelem *Mõrs*V€nyŦĦ*, 16/6/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. *Mõrs*V€nyŦĦ*

*Mõrs*V€nyŦĦ* Pisálek fóra

Jak to tady v poslední době čtu tak to hraje snad každý amatér co by za levnou cenu chtěl byt mezi elitou.. Pokud to prostě neumíte hrát , tak prosím neotravujte ostatní svýmy řečmi o tom jak všechno je drahý atd... kdo chce může vložit real money a kdo nechce tak nemusí.. Dobrá loď lze za 3-5 měsíců udělat už od začatku.. jen musí dotyčný vědet jak hrát atd.. a ne zbytečně zakladat vlákna o tom jak všechno je drahy a všechno by chtěli za hubičku... Nechci a ani nebudu obhajovat BP... Ale zamyslete nad tím jak vůbec tahle hra vzniká a co stojí ji udržet v provozu... Buďme rádi za to že lze ještě online hru hrát zdarma.... Jinak hodně oceňuji práci všech moderátorů a lidí točicích se okolo tehle hry a zkvalitňuji nám hru rychlýmy postřehy o chybovosti hry... Za to Patří jím velké dík...

Naposledy upraveno: 16/6/15
  2. socient

socient Komisař fóra

Tebe dal niekto úplatok za tento príspevok, že ? Na jednu stranu sa označujú ako " bezplatná online hra " a na druhú stranu všetky nové veci sú dostupné len v platobnej oblasti. Áno, je pravda že loďka sa dá celkom ľahko vylepšiť - stačí si nájst dobrý cech a spôsob ako na to, ale na to treba viac ako 1-2 h hrania za deň. No z ďaleka to nestačí na tých čo sem investujú 500-2000€ nehovoriac o tom že niektoré krajiny to majú oproti nám o 50%-80% lacnejšie. Tento rok nám ponúkajú akciu každé 2 týždne, čo je od nich veľmi pekné, ale robia to len z jediného dôvodu, lebo vedia že by prišli o veľa hráčov a nehral by tu nikto. Namiesto toho aby opravovali chyby a venovali sa tomu ako zlepšiť hru, tak robia presný opak. Takisto sľubovali nové elitné levely , mapy a že sa bude dať zmeniť server a nič z toho. Kľudne im prispievaj na výplaty alebo si to nazval chod servera aj naďalej za sučasnú grafiku to určite stojí :D. Peknú hru

UltimaTe™ tohle ocenil(a).
  3. Remiel

Remiel Mistr fóra

Nevím Mors, ale pokud si jdu za reál koupit např, auto, chci aby mělo funkční třeba i brzdy, nebo aby mělo i utažená kola. Proto se domnívám, že pokud má provozovatel tu drzost žádat stále více a více peněz, měl by se postarat o bezchybnost hry, a ne aby zde byly chyby trvající i několik měsíců a nové přibívají. Neumí ( nebo nechtějí) se zbavit boterů.
    Dříve jsem hrávala i 15 hodin denně (na nynějším serveru hraji 6let) a díky tomu slušnou loďku mám, ale pokud do hry nebudu dávat reálné peníze, stane se z ní za chvíli skoro "vrak" ( i když budu mít 65 talentů a full opevnění), a ani 10 hodin hraní denně mi nepomůže.
    A s kvalitním botem máš kvalitní loďku podstatně dříve.

4. *Mõrs*V€nyŦĦ*

*Mõrs*V€nyŦĦ* Pisálek fóra

Souhlasim s oběmi :) ale já chci poukázat na to že nováčci mají začátek mnohem lepsí a vydělečnější než my dříve cca 5 let zpátky. a hlavně ať si nováčci uvědomí že pokud chtějí mít dobrou loď tak musí také něo proto udělat a to nemyslím jako že nakoupit vybaveni a herní měnu ale hlavně mám na mysli at si uvědomí že musi hrát a ne si jen na něco stěžovat.. chceš byt TOP tak plať a nebo se snaž hrát poctivě a čestně. Každej víme že je to vuci ostatním krajum u nas drahé :( ale chci poukázat na to že dost nových hráčů nadává a přitom si neuvědomujíže my, kteri to hrajem dlouho jsme měli horší začatky, kdy nebylo tolik možností ziskat elitní vybaveni atd...

5. Remiel

Remiel Mistr fóra

Mors pokud to myslíš takto, souhlasím. I když v době kdy jsem začínala, byly mapy PVE až do 4 nebo 5tky a nehrály proti nám lodě s 3-4x větším dmg. Udělat něco jako světelnou mapu jen do 5 levelu herního a třeba sedmého elitního levelu, aby se z toho nestalo časem to co se světelné mapy. A tam ať hrají a budují své lodě jako jsme to dělali my.

6. ironmaiden61

ironmaiden61 Perspektivní autor

Když si čtu příspěvky od Morse,berou mě všicni čerti.Když jsem začal tuto hru hrát,nebyly žádné PVE mapy a hrálo se.Vybavit lod bylo podstatně jednodušší/výdělečnější svitky i akce/.Při akcích jsi nemusel investovat reály aby sis zahrál a světe div se spokojeni byli hráči i STARÝ PROVOZOVATEL HRY.Hra fungovala jak měla,nebyli boteři a hlavně blbosti ve hře.Tak sem nepiš kolik stojí provoz hry a pod.S Remi se známe od doby co hrajeme na stejném servru a táké jsem u hry vydržel déle jak 8 hod denně,což ti asi může potvrdit.Pokud máš zájem můžu ti dát odkaz na extremistovy stránky,abys vyděl jaké byly akce dříve a jak hra šlapala.

Remiel tohle ocenil(a).
  7. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj *Mõrs*V€nyŦĦ*,

plně s tebou souhlasim a vím jak to myslíš mám podobný názor, co bych dal za to, kdybych když jsem začínal měl za 2 akce full děla, mě to trvalo téměř celý rok, ale také záleží s čím se srovnává, jiná situace byla před 4 nebo 8 lety.

Nic méně, když zakládáš téma v této sekci, prosím dle pravidel, pokud chceš diskutovat tak v jené sekci, pokud návrh tak nové vlákno s anketu, proto zamykám.

pěkný den

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.