Startovací balíček

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem Vektor_CZ, 13/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Vektor_CZ

Vektor_CZ Zelenáč fóra

Ahoj,
    chtěl jsem se zeptat, když si koupím startovací balíček (děla), tak to jde jen jednou. A teď, znamená to, že když si to koupím, tak ta možnost dalšího nákupu zmizí, takže budu mít pouze 50 admirálů nebo si můžu koupit v jednu chvíli třeba ten balíček 3x (v jednu platbu) a pak už to nebude možnost nikdy koupit?

2. ☢Arrow☢

☢Arrow☢ Hrabě fóra

to zkus a uvidis))

3. Vektor_CZ

Vektor_CZ Zelenáč fóra

Nechci přijít o peníze. =o) To je důvod, proč se tu ptám. =o))

4. Adm_Blade

Adm_Blade Magnát fóra

Neviem ti poradiť, neskúšal som to ... ale v prípade nákupu slonovinovej paluby 2x dostaneš palubu raz a druhý krát iba perly.

5. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj Vektor_CZ, startovací balíček má správně jít koupit jen 1 x. Stává se, že jde bohužel víckrát, ale nedoporučuji, jelikož nemusíš ho víckrát dostat a můžeš dostat například perly v ceně balíčku.

6. ghost_Đi€

ghost_Đi€ Pisálek fóra

Ja som ten baliček z admiralskymi delami kupil 4x a išlo to normalne

7. Vektor_CZ

Vektor_CZ Zelenáč fóra

Ok, tak díky za info. =o))

8. Vektor_CZ

Vektor_CZ Zelenáč fóra

Ještě dotaz. Když jsem koupi balíček pirátů, tak tam bylo 0 sluhů. tzn za 500K perel?
    A a jak dlouho jsou, já jen, že v boosterech je mám na 30 dní a to se mi nezdá. ke najdu jejich skutečný stav?

9. Poseidon

Ahoj Vektor_CZ, skutečný stav najdeš právě v boosterech. Nicméně právě oněch 30 dní je maximum.

10. Vektor_CZ

Vektor_CZ Zelenáč fóra

Když jsem koupil ládovače, tak byl na 14 dní a když jsem koupil 50 sluhů, tak je to jen na 30 dní? To se mi pořádd nezdá. A neobnoví se znova 30 dní až to vyprší?

11. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj Vektor_CZ,

nerozumím sice proč píšeš 50 sluhů, ale neodpovím Ti jinak než kolega, maximum je 30 dní jestli koupíš ládovače nebo lodního sluhu
    je úplně jedno, princip je stejný, koupíš ho poprvé na 14 dní a po druhé na 15-28 dní a nic se ti potom už neobnoví. Těch 30 dní je potom až když vyprší z těch 28 dní prvních 12 dní na 16 dní tak můžeš dokoupit na rovných 30 dní, dříve např. 20 dní by jít koupit neměli jít.

pěkný den

12. Poseidon

Ahoj Vektor_CZ, nicméně si jen dovolím upozornit teď jsem si vzpomněl, jedná se o situaci, která již byla hlášena a je to delší dobu na centrálu, že oficiální oznámení, které by i logicky odpovídalo je ZDE a v něm se právě píše o 30 lodní sluha. A v lodním deníku jich máš zapsaných 50?

13. Vektor_CZ

Vektor_CZ Zelenáč fóra

Balíček posádky
    Startovací balíček
    129 CZK
    Co je kapitán bez spolehlivé posádky?
    Jen za 129 CZK můžeš získat posádku, kterou ti bude závidět každý pirát široko daleko!

Obsah:
    - 1x dělostřelec
    - 1x kormidelník 2. stupně
    - 1x opravář 4. stupně
    - 1x voodoo kněz 2. stupně
    - 50 lodních sluhů
    Toto je napsáno v platební oblasti.. Pro Mirka, tady jsem val těch 50 sluhů. =o))
    Pravdou je, že do deníku jsem se nedíval a udělám to. =o))

14. Vektor_CZ

Vektor_CZ Zelenáč fóra

2015-07-14 15:17:0930 x Lodní sluhové připsáno. Důvod: Platební balíček
    Tak tady je chyba..
    v platbách je 50 ale připsalo se mi 30.. Už to chápu. Moje chyba, měl jsem si to na fóru pořádně pročíst. Díky za ujasnění, nemám už žádné otázky. Jen možná opravit chybu v platbách, pokud na to máte kompetence. =o))

15. Poseidon

Ahoj Vektor_CZ, situace byla již dávno předána, bohužel neexistuje v možnostech teamu tuto situaci opravit. Zkusím předat opakovaně žádost.

16. Vektor_CZ

Vektor_CZ Zelenáč fóra

Tak stejně jsem si ho koupil k vůli tomu voodoo 2. s.. =o))
    Myslím, pokud ještě někdo nemá dotazy, že už není třeba nechat téma otevřené. =o))

17. Mirek

Mirek Titán fóra

vyjasněno, na přání zakladatele zamykám

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.