Šrotová munice

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem Geralt64, 19/12/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

Mám dotaz ke šrotové munici. Pokud si na moři v menu munice najedu na tuto munici, tak mi to napíše: "Škody 80. Po dobu bojových dnů a mega bojových dnů navíc 20%". Ještě jsem to nevyzkoušel v průběhu bojových dnů a v popisu šrotové munice tady na foru o tom není zmínka. Funguje tento bonus nebo ne?
    A ještě jedna věc, která se netýká munice, ale ať nemusím zakládat další téma: v Patch day oznámení 12/2014 napsal včera Poseidon: ... Orlí zrak a střepinový déšť se nyní musí aktivovat a deaktivovat v případě potřeby. Bude již automaticky použit jako předtím. ... Může mi to někdo vysvětlit? Trochu to nechápu.

2. davidkriz1

davidkriz1 Vycházející hvězda fóra

Ahoj, pokud máš aktivovaný orlí zrak, tak se ti při každé ráně jeden odečte, dokonce i když stojíš přímo u cíle, to samé by mělo být u střepinového deště

3. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj Geralt64, přesně tak jak píše davidkriz1. Pakliže nechceš aby se ti knížky odečítaly musíš je vypínat a zapínat pouze pro případ potřeby. Co se týče Toho popisu u munice pokusím se zjistit a případně doplníme FAQ.

4. ☢Arrow☢

☢Arrow☢ Hrabě fóra

to je jako chyba nebo to je natrvalo, k čemu mi je orlí zrak když se mi odečítá i na krátkou vzdálenost

5. Geralt64

Já chápu, že si ho teď musím zapínat a vypínat podle potřeby (mimochodem "skvělá" novinka), ale co znamená "... Bude již automaticky použit jako předtím."?

6. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj Geralt64, omlouvám se chyba na mojí straně ve špatném překladu. Již to bylo opraveno.

7. Geralt64

OK, nic se neděje, jen jsem z toho byl trochu mimo :p

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.