Návrhy Společníci

Diskuze na fóru 'Nápady a návrhy' zahájená uživatelem Geralt64, 24/9/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
?

Chtěl bych mít možnost označit společníky jako "Oblíbené", jako je tomu u designů.

1. Ano

100.0%
  2. Ne

0 hlasy(ů)
    0.0%
  1. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

Občas upravuju používaného společníka, ale musím ho hledat v celém dlouhém seznamu ostatních společníků. Stále přibývají a seznam se rozrůstá. Nebyla by špatná možnost, jako je tomu u lodních designů, označit si některé společníky jako "Oblíbené", aby se zobrazovali na začátku seznamu. Pokud souhlasíte, hlasujte pro tuto možnost, třeba se toho dočkáme ;)

juraj888 a Mikinka.cz tohle ocenili.
  2. ...VictoryCZL...

...VictoryCZL... Stálice fóra

Tož hlas tam máš,nápad dobrý.

3. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

tohle už jsem posílala v reportu minulý měsíc, aby se dali dát do oblíbených a byli případně seřazení jako designy aby bylo vidět jaké mají kameny

juraj888 tohle ocenil(a).
  4. Geralt64

Psal jsem to někdy minulý týden do sekce Všeobecných dotazů, Poseidon mi tam napsal, ať udělám anketu. Mohl mi tedy rovnou říct, že už je to poslané. OK, tak asi anketu ukončete, zamkněte nebo co se s ní dá dělat, když je k ničemu.

5. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

není, když bude mít anketa dost hlasů pošlu ji v dalším reportu, čím víckrát tím líp, aspoň bude centrála vědět, že je o to skutečný zájem.

6. Geralt64

Tak lidičky, hlasovat, hlasovat, hlasovat :)

7. Vaper_CZ

Vaper_CZ Pisálek fóra

hlasovano ;)

8. Patris012

Patris012 Stálice fóra

nápad je to skvěli i když společniku nemam hodně ale i tak hledam ty ktere použivam :D

9. juraj888

juraj888 Perspektivní autor

už len hnať hráčov na fórko :D nápad dobrý... zahlasované