spicl

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem strýcu, 10/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. strýcu

strýcu Perspektivní autor

mohl by nekdo kompetentni nahlasit ze za1spicl nefunguje za2 co ho spustili tak mi nefunguje pul lodi a i podpora mi pise ze to funguje zkousel sem na vic prohlizecich a 3 pocitacich

2. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj strýcu, tak teda jsem z tebe zmaten. Nicméně o tom, že je problém ve špiclování některých hráčů se ví. Není potřeba to hlásit přes herní forum i podporu. Stačí opravdu jen 1.

3. strýcu

strýcu Perspektivní autor

jo dik za odpoved nikde sem to o spiclovi necet

4. kywa

kywa Obyvatel fóra

mohli byste vypnout spicla nefunguje a od te doby co je na mape tak mam problem z lodi s kterym si nevi ani podpora rady

5. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

Já jsem si na začátku taky myslel, že je problém se špiclováním některých hráčů. Že je špicl neumí najít. Už si to nemyslím. "Tvé vyhledávání nevrátilo žádné výsledky" mi to napíše, pokud dotyčný není na moři. Pokud na moři je, normálně se vyhledá.
    PS: špicla nevypínat, jsem s ním spokojen :)

6. kywa

kywa Obyvatel fóra

no ja nevim ale kdyz stoji vedle mne tak asi na mori je

7. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

To samozřejmě, mně se to ale nestalo. Pokud dotyčný na moři je, tak ho najdu. Aspoň pokaždé, když to zkouším. Ale nezkoušel jsem všechny, někteří možná nejdou. Za sebe nemám se špiclem problém.

8. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj Piráti,

problém se špiclem je nahlášen již delší dobu ani nemá cenu opakovat, ale stejně jako Geralt64 s ním osobně nemám problém, pokud někoho hledám tak ho najdu. Spíše to vidím jako individuální problém, předám dále.

pěkný den

9. cz¤REBELS¤cz

cz¤REBELS¤cz Stálice fóra

nejede more tak stim neco udelej

10. ***tom**UEK

***tom**UEK Vycházející hvězda fóra

server error? co tam zas delaj

11. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj Piráti,

prosím držte se tématu, není dobré psát všechno všude, těžko se v tom něco v budoucnu hledá a zároveň nechci za každou cenu tady furt někoho trestat za psaní mimo téma.

pěkný den

12. Mirek

Mirek Titán fóra

bez další reakce, zamykám

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.