špicl

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem †R.I.P[†], 18/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. †R.I.P[†]

†R.I.P[†] Znalec fóra

Dobrý den

chtěl bych se zeptat jak toto mám chápat

Piráti hledaného cechu byli viděni na moři! Podle zpráv námořníků se nacházeli na následující pozici:
    Mapa: / --- Pirati na moři: 2
    Mapa: / --- Pirati na moři: 1

jen tak vyhodím 2500perel a ani nevím jaká to je mapa nebo kdyby aspoň nicky to hodilo ale ono nic nechápu to mužu poprosit o vysvětlení děkuji

2. Ŧקε†яik36czŦ

Ŧקε†яik36czŦ Znalec fóra

Čau,taky když si přesně zkopíruji nick hráče kterého hledám tak se mi ukáže tzv.EDIT a když ten stejný postup opakuji za cca,5 vteřin tak se mi ukáže.A není to tím,že by ten dotyčný byl logli.Je to stejné jako když dávám částku na 1 předmět v dražbě a když chci dražit další předmět,tak musím opět načíst hlavní stránku a dražbu,aby mi to šlo.Rád bych,aby TL,FM,CM,SCM,tímto nahlásili chybu do Germánie.;)

Naposledy upraveno moderátorem: 18/9/14
  3. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

S výše uvedeným výsledkem hledání hráčů jednoho cechu jsem se včera také setkal. Stalo se mi to poprvé. Opravdu výborná informace za 2500 perel.
    Další věc, která ve vyhledávání hráču jednoho cechu nefunguje, je ta, že pokud vyhledáváte hráče cechu, který má zkratku psanou normálním písmem (např. u nás na GE3 cech TIM), tak se informace zobrazí (tedy dříve se zobrazila správně, od včerejška s výše uvedenou chybou - nejsou uvedeny mapy). Pokud ale chcete vyhledat cech, který má zkratku z nějakých jiných písmen a znaků (u nás např. ĐI£), tak se zobrazí informace:
    Očividně není momentálně žádný pirát z cechu na širém moři. Přinejmenším žádný námořník si nemůže vzpomenout, že by někoho z tohoto cechu viděl.
    A to přesto, že vedle hráčů z hledaného cechu stojím na moři. Samozřejmě 2500 perel se odečte. Za nic :mad:
    Prosím o nahlášení a odstranění výše uvedených chyb.

4. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj všem, problém se špiclem je hlášen a čeká se na jeho opravení.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.